Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurczę, dziewczyny, zabiłyście mnie tym pytaniem. Szczerze mówiąc nie pamiętam:/ Zarejestrowałam tylko to stwierdzenie. Maui, itucha - może wy pamiętacie?

. Dzieciaczek rośnie prawidłowo, dlatego gin do tej pory nic nie komentowała, ale ja się trochę martwię.Takie małe dziecko nie rejestruje pokoiku tylko łóżeczko w którym śpi. Jeśli śpi w łóżeczku, a nie w łóżku rodziców, to po roku powiedzmy przesuwamy łóżeczko dziecka do innego pokoju. Chodzi o to, że mamy na nie look i widzimy czy wstawać od razu, czy tylko ma przerwę w śnie i zapada w sen dalej, czy w ogóle jest ok- lepiej widzieć. Pewnie videoniania też załatwia w dużej mierze tę sprawę, ale chodziło o look na dziecko. Jak ktoś weźmie do łóżka dziecko, to potem będzie ciężko nauczyć je spania we własnym łóżeczku i to jest większy problem niż pokój ten cz inny. Osobiste moje doświadczenie jest takie, że wygodnie jest mieć niemowlaka blisko, a potem przenosiłam do innego pokoju. Teraz przeniosę pewnie ok 2 lat niestety, bo musi umieć po schodach chodzić....Kurczę, dziewczyny, zabiłyście mnie tym pytaniem. Szczerze mówiąc nie pamiętam:/ Zarejestrowałam tylko to stwierdzenie. Maui, itucha - może wy pamiętacie?
Jak ja czytam jak Wy tak pięknie sobie wszystko planujecie
Załóżmy taki wątek po porodzie
"plany a rzeczywistość 6 miesięcy po porodzie"
"plany a rzeczywistość 12 miesięcy po porodzie"
To może nam wyjść coś w stylu LEJDIS -ten film też ponoć na podstawie dialogów przyjaciółek jest hehehe
Ja do dziś się zastanawiam w którym momencie popełniałam błędy i psułam moje idealne dziecko![]()
Kurczę, załóżmy wątek "Rady doświadczonych mam". Ja chętnie poczytam i skorzystam na tych i pozytywnych i negatywnych doświadczeniach. Napiszcie co sie sprawdziło, co nie, które plany legły w gruzach, a co mimowolnie sie udało.
Lepsze to niż gaszenie wszystkich pomysłów i zapału młodych mam tylko dlatego, ze to ich pierwsze dziecko i nie maja jeszcze doświadczenia.

wesoło jest