reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majowe Mamy 2016

Ide zaraz spac bo padam na twarz, mąż chory przespał cały dzień a ja sama z córcią, która dzis miała 1000 pomysłów na minutę. Do tego musialam zrobić tonę prania i prasowania,trochę siebie doprowadzić do ładu bo przez tą moją ciążową śpiączkę i chodzeniem po 20 spać - zarosło mi mieszanie i ja :-)
13X13 widzę, że jesteś moim przeciwieństwem z nauką ;-) ja się modliłam żeby moje studia już sie skończyły i żebym nie musiała już sie uczyć. Hahaha. Teraz tylko zgłębiam wiedzę na wybrane przez siebie tematy i w stopniu w jakim mi to odpowiada :-)
Fajnie dziewczyny, że się spotkałyście na majówkach. uważam, ze maj jest super na rodzenie, a zima na ciążę. Dlatego po pierwszym razie, z drugą ciążą też celowam w maj.
Anno gratuluje!
Ja już bety nie powtarzalam, testy jedynie zrobilam 3, żeby sprawdzić czy kreska ciemnieje, no i żeby mieć test na pamiątkę z taką tłustą krechą bo bladziochy szybko znikają.
Dobranoc.

reklama
Cześć!
Ja dziś, jak codzień, zmagam się od rana z lekkimi mdłościami, na myśl o czymkolwiek do jedzenia jest mi nie dobrze :sorry:
W nocy dodatkowo strasznie mnie cały żołądek i brzuch bolał - aż musiałam no spe zażyć :(
Trzymam kciiuki dziś za was i wasze wizyty! Piszcie od razu co i jak :*

Witam :)
ale sie wpieniłam, już dwa razy próbowałam niniejszego posta dodać przez apke i mi sie nie udało, weszłam na kompa, może teraz się doda ;/

DrAsia ja robie inhalacje z amolu tak: biore miske, napełniam gorącą wodą z czajnika (ale nie wrzątkiem tylko taką dobrze parującą jeszcze), nachylam się nad miske, nakrywam ręcznikiem i wdycham pare minut. Farmaceutka w aptece powiedziała mi, żebym nie piła amolu w ciąży tylko albo inhalacje albo nacierać się w okolicy skroni i za uszami.

Kachaa gratuluje udanej wizyty! Cieszę, że u Ciebie wszystko w porządku! :*

Anno gratuluje wysokiej bety! Tak trzymać! :)

13x13 jesteś mistrzynią w tworzeniu długich, wielowątkowych postów! :D i podziwiam Cię za wene do nauki, ja podobnie jak Asia raczej z utęsknieniem wyczekiwałam końca studiów, chociaż myślałam o podyplomówce, ale jak narazie nie podjęłam tematu :D

Jagoda współczuje bóli nocnych ;/

Ja z kolei objawy jakiekolwiek mam nieliczne i raczej słabe. Z jednej strony to sie cieszę, że mnie nie męczy, ale z drugiej troche martwie że może coś jest nie tak... ale nie chce panikować.

Jagoda dostalam:-)moj gin ladnie nazwal kropka pierścionkiem z diamentem:-Dwyliczyl, ze jestem w 6 tc i 3 dniu czyli tak jak u Ciebie na suwaczku:-ptermin na 6.05 z Om a z usg 2 dni pozniej:tak:

Cześć,
ale mnie dziś mdli... :)
Kachaa super!!! gratuluję!
Kasik - dzięki za odpowiedź. Myślałam, ze może robisz przez inhalator, moja córcia raczej nie usiądzie tak nad garnkiem :) a do inhalatora jest przyzwyczajona.
Idę zaraz do domku, nareszcie.

Kacha87 - super,zdjęcie to pierwsza pamiątka (po pozytywnym teście hehe), ja jak byłam na pierwszej wizycie to też z OM mi wychodziło aż o tydzień więcej niż z USG

DrAsia - Mnie też dziś mdli i totalnie chce mi się spać , nie mogę zapanować nad moją sennością.
Dzisiaj troche stereotypowo bo miałam ochotę na śledzie, potem na czekoladę ;))

reklama
Hej ja też po wizycie jest wszystko ok lekarz porażka byłam u niego pierwszy i ostatni raz wyliczył niby piaty tydzień mówi zarodek jest ale musimy czekac zdjęcie nie było szans żebym sama nie zerknęla na monitor to nawet by mi nie pokazał:-(Zła jestem ale szukam dalej aaa najważniejsze zwolnienie zapomnij ten sam tekst ciąża to nie choroba mowie o pracy to dał mi zaświadczenie że w ciąży i pełna ochrona i tyle.

Kacha cieszę się z Tobą zazdroszczę zdjecia;-)

Do góry