reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Ja tez zamówiłam zestaw butelek i laktator Avent Natural z bankujesz zyskujesz i juz się nie mogę doczekać kiedy przyjdą :). Od dziś mój mąż zaczyna remont pokoju Małego :). Juz nie mogę się doczekać ustawiania wszystkiego i zakupów na całego :).

Niesia - tak, tak właśnie te :) hehe też dziś mają mi je dostarczyć :)

My będziemy chyba decydować się na taki wózek, chyba że coś jeszcze ciekawego się pojawi.
Tylko w opcji 3w1 (z nosidełkiem w zestawie)

ttp://www.adamex.pl/barletta
-w większym sklepie Smyk był pokazany, ale tam to drogo jeśli chodzi o wózki :/ opcja 2w1 kosztowała tam ok 1500/1600zł + fotelik ok 200/300zł a gdzie indziej znalazłam go za ok 1500/1600 w opcji 3w1

Hey :)
Gosia , Evelina wczoraj mi przeszło jak wzięłam nospe ale dłuższy czas mnie bolało. (Magnez tez biorę - ale z rana a jeśli mam takie ciągnące bóle to równiez zażyć wtedy magnez?) Nawet umowilam się z lekarz zadzwonilam mówi zeby przyjść za godzinę - poszłam jeszcze było 5 osób (a ona zawsze jedna osobę trzyma po około 30 min ) wiec poszliśmy do domu wyszliśmy za 40 min (bo mówimy sobie ze posiedzimy juz poczekamy) a tu zonk stoję na swiatlach i mijam się z moją doktor . Ekspresem przyjęła te kobiety. No trudno . Bolec przestało wiec to było najważniejsze - ale dziś się pójdę przebadać dla świętego spokoju , bo jak mnie coś mocniej rwie i dłużej to od razu mam czarne myśli (od razu mi się przypominają krwotoki :/)

Małka - zazdroszczę, że mąż zaczyna Ci już działać w kierunku remontu :) ja ze swoim mam problem bo mam go tylko w weekendy w domu, a plan remontu jest troszkę czasochłonny, ale damy rade :) już mnie skręca, żeby tam coś działać :)

reklama
Ja wózek chce kupić w marcu :p a od czwartku za tydzień zaczynamy remont tydzień i mam nadzieje ze będzie koniec:p idę zaraz robic lazanki :)

Do góry