reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Jasmina, normalne, może pojawiać się już siara. Ja mam od kilku tygodni jak Kasik90 takie jakby zaschnięte grudki.

Malutka, troszeczkę zwolnij, bo się uśmiecham pod nosem, że ilość miejsc jakie ostatnio obleciałaś wykończyłoby każdego zdrowego, a co dopiero kobietę w ciąży. Wzięłaś No spę i teraz leżymy i czekamy- odpręż się, relax, nogi do góry, herbatka do łóżka itd. No i pisz jak tam u Ciebie - w razie co mam blisko ;-) ;), żeby sprawdzić czy odpoczywasz:cool2:

Jasmina, normalne, może pojawiać się już siara. Ja mam od kilku tygodni jak Kasik90 takie jakby zaschnięte grudki.

Malutka, troszeczkę zwolnij, bo się uśmiecham pod nosem, że ilość miejsc jakie ostatnio obleciałaś wykończyłoby każdego zdrowego, a co dopiero kobietę w ciąży. Wzięłaś No spę i teraz leżymy i czekamy- odpręż się, relax, nogi do góry, herbatka do łóżka itd. No i pisz jak tam u Ciebie - w razie co mam blisko ;-) ;), żeby sprawdzić czy odpoczywasz:cool2:
Dzięki :)
Też prawda, muszę zwolnić :) Nadmiar energii na koniec drugiego trymestru mnie dopadł. Przeszło mi po tabletce, wzięłam i się położyłam. Obejrzałam "Na dobre i na złe", popłakałam się na tym odcinku jak nigdy. Ja nawet nie oglądam tego serialu. Zaraz skoczę pod prysznic sobie :)

Malutka tez sie powylam na tym odcinku jak bóbr. No ale taaakii wypadek, na dodatek przy udziale dzieci może wzruszyć, zwłaszcza w ciąży.

Noo wiadomo, straszny był ten odcinek.

Odnośnie siary itd. Ja nie mam nic :( tylko grudki dookoła brodawek jakby pojawiły się w większej ilości.

Ja raz miałam na koszuli nocnej właśnie taką plamę o średnicy ok. 1 cm, a ostatnio też zauważyłam plamkę, ale taką bardzo małą.

Ogólnie stwierdzam, że ostatnimi czasy wieczory są dla mnie najgorsze. W dzień jakoś zawsze sobie znajduję zajęcia, ale wieczorami nachodzą mnie niechciane myśli. Co prawda nie są tak nasilone, jak wcześniej, ale wolałabym, żeby w ogóle się nie pojawiały:)

reklama
Malutka to się ciesz, jeszcze będziesz miała dosyć nawału pokarmu, nie ma co się śpieszyć z cycami do mleka :-)

Do góry