reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Myślę że na pewno Cie zostawia , żeby poobserwowac. Badania pewnie pobiora będzie ok to wtedy wypuszcza. Myśl o dzidzi :)

Ostatnia edycja:
Wiem, myślę o Małym tylko. Ale wszystkie jego wyniki ok są. To mnie cieszy najbardziej.

Martwi mnie ten ból, który po kolejnej kroplówce nie puszcza. I wręcz się nasila.

Malutka współczuję, takie omdlenie i ból to nic przyjemnego a jeszcze dochodzi strach o malucha.
Ale mało przytylyscie zazdroszczę, ja już prawie 8 i niecałe 3 miesiące do porodu, będzie co zrzucać przy moim apetycie...

Już 2ga noc mój bobasek się nie wierci aż się zaczęłam martwić, w dzień też słabiej. Dzisiaj obudziłam się o 5 i przez godz się wsluchiwalam czy nie zacznie się wiercic :( może się przekrecila ale to możliwe żeby nic nie poczuła? Teraz rano łaskotala mnie lekko koło żeber :)

Malutka a co mówią ze ten ból nie puszcza ? Może powinni podać coś innego ?
Ja mam.dokładnie 8.7 na plusie teraz mi waga idzie gwałtownie. Ciekaewe jaki będzie finish

Witam sie. Ojej ile sie tu dzieje z rana.

Malutka współczuje bólu i omdlenia.. najważniejsze, ze z małym wszystko w porządku. Trzymam za Was kciuki! Moze jak kroplowka zejdzie do końca to ból minie?

U mnie na plusie 3kg a gdzie tam jeszcze do konca.

Hej u mnie 10 kg na plusie...

Malutka466 trzymaj się, dobrze, że z synkiem wszystko ok. To najważniejsze.
Dlaczego Cię opieprzyli, że ręce na brzuch kładziesz, nie rozumiem...

Ala_25 tez tak czasami mam, że przez 2-3 dni Młody się słabiej rusza. I w dzień i w nocy. Pytałam o to położną to niby to jest normalne. Na szczęście po tych dniach wszystko wraca do normy, nawet ze zdwojoną siła na moje żebra ;)

Nie wolno kłaść rąk na brzuchu i na piersiach ponieważ wywołuje się skurcze macicy i mozna doprowadzić do przedwczesnego porodu , ja to słyszę ciągle od 4 tyg ciazy I tez na mnie krzyczeli :/
Malutka mam nadzieje ze ból szybko ustąpi , 3maj się tam i informuj :) to nieźle jak mówisz ze ciągle karetki .

reklama
Ból jest nadal. Czekam na jeden wynik i do domu pewnie. Bo ani ginekolog, ani neurolog czy internista nie widzą powodów, żeby mnie zostawić na oddziale. Ponoć, tak twierdzi lekarz, to zwykły nerwoból.

Do góry