Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
DziękujęWitam nowe mamusie, ja wizytę mam jutro, ale bez usg u mnie też ostatnio ważył 665 gr![]()
ciekawe ile jest teraz, ja chyba usg będę miała ok 30 tyg to 3 badanie prenatalne,
Olo super wyglądasz

Dziś z Małżem - taki mam plan - zakupię papier ścierny drobny, bejcę wodną do drewna, szpachlę i wosk i odnawiam stare krzesła i stół, bo mnie kurna nosi!! Wymienię też krzesłom tapicerkę, mam na to dwa tygodnie, do rodzinnych ósmych urodzin Haneczki - i jeszcze kupię materiał i uszyję sobie obrus i nowe poszewki na salonowe poduszki... Małż się tylko pobłażliwie przygląda, przysłuchuje i potakuje głową... CO on biedny ze mną ma Mi się też Grey jakoś nie podoba zbytnio..@myszkax33 - święte słowo: zaraz!!Też memu ślubnemu powiedziałam, że zostało nam 11 tygodni... się zdziwił się
Kurczaki, Greya poczytałam lata temu ale filmu nie widziałam żadnego... Może kiedyś się skuszę, choć Pani Dakota odbiega od moich wyobrażeń Anastazji a i Pan Grey w mojej głowie był bardziej atrakcyjny
I co zamierzasz robić tak wcześnie?![]()