Marta&Hania
Zaciekawiona BB
Nie inaczej!!! Ale Hanki są super córkami, wiesz!!??
Mam nadzieję przekonać się o tym w maju
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie inaczej!!! Ale Hanki są super córkami, wiesz!!??
Hej Martusia. Miło Cię poznać [emoji4]Włączając się od razu do rozmowy my także zakupiliśmy, a raczej zamowiliśmy już wózek dla naszej córci. Wybór padł na Anex Sport 2w1 i wybraliśmy już też fotelik Avionaut Kite, jest to polski produkt i wygląda naprawdę solidnie
Poza tym mam już trochę ubranek i w sumie to tyle
Widzę że impreza fajna [emoji4] cudowny brzusio [emoji7]A to ja się pokażę na świeżo, wchodzimy w ostatni trymestr!
@Marta&Hania napisz coś o sobie - kiedy się rozpakowujesz, która część świata i jak się czujesz?![]()
Grubo się bawimy!A to ja się pokażę na świeżo, wchodzimy w ostatni trymestr!
@Marta&Hania napisz coś o sobie - kiedy się rozpakowujesz, która część świata i jak się czujesz?![]()
Zapłaciłam 1800 zł. Miałam kupić biało-szary z myślą o tym, żeby był uniwersalny. Spodobał mi się ten w sklepie. Pani pytała czy planujemy dziecko za rok czy dwa ale my nie planujemy. Może za 4 jak się uda. Więc Pani p odpowiedziała, że teraz wózków się nie trzyma. Lepiej sprzedać bo za kilka lat będzie niemodny. Więc stwierdziłam że go później sprzedam a w razie chłopca kupię nowyIle Milka zaplacilas za wozek? Bardzo ladny dla dziewczynki . Ja chcem uniwersalny zeby w razie czego na drugie dziecko byl ☺
WitamyWitam majowe mamy
Od początku powstania "majowych mam" systematycznie Was podczytuję, ale postanowiłam, że warto byłoby też coś czasem napisać Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojego grona ☺
Coś o mnie: mam na imię Marta, mam 27 lat i oczywiście będę majową mamą Jest to moja pierwsza ciąża, termin mamy na 24 maj i oczekujemy na córeczkę Hanię