Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

rodzina męża jest bardzo duża i spadło na mnie tez dużo takich dosłownie szmatek po innych,mam tez swoje i o ile te malutkie nie sa poniszczone to jak wchodzą marchewki i przecierki to wszystko od 68 cm zaczyna byc do caritasu(a to warto dawać bo oni se zniszczonych nawet mocno robią szmaty) załącza mi sie wicie gniazda...mieszkamy w domu jednorodzinnym na wsi,praktycznie w każdym kacie jest cos do zrobienia,ale tak na spokojnie nic dużego,po prostu kable niezagospodarowane przez lampy i tego typu sprawy,normalnie wychodzę z założenia ze moj maz(mega majsterkowicz) powoli robi wszystko sam,lubię to bo wnętrze ma charakter nie jest takie ze sklepu ale teraz mam gonitwę mysli ze jeszcze tutaj brakuje komody,tutaj kanapy nagle zle sa ustawione,chodze i patrze w podłogę bo zaraz mam tysiąc pomysłów hehe przy tylu dzieciach mamy plan wydatków zeby wszystko sie układało i przewidujemy rożne koszty z wyprzedzeniem a tu moja głowa nagle nie chce współpracować 
Kobieto - jak ja Cię dobrze rozumiemDobra czuje sie zmotywowana,czas moje ciuszki przebraćrodzina męża jest bardzo duża i spadło na mnie tez dużo takich dosłownie szmatek po innych,mam tez swoje i o ile te malutkie nie sa poniszczone to jak wchodzą marchewki i przecierki to wszystko od 68 cm zaczyna byc do caritasu(a to warto dawać bo oni se zniszczonych nawet mocno robią szmaty) załącza mi sie wicie gniazda...mieszkamy w domu jednorodzinnym na wsi,praktycznie w każdym kacie jest cos do zrobienia,ale tak na spokojnie nic dużego,po prostu kable niezagospodarowane przez lampy i tego typu sprawy,normalnie wychodzę z założenia ze moj maz(mega majsterkowicz) powoli robi wszystko sam,lubię to bo wnętrze ma charakter nie jest takie ze sklepu ale teraz mam gonitwę mysli ze jeszcze tutaj brakuje komody,tutaj kanapy nagle zle sa ustawione,chodze i patrze w podłogę bo zaraz mam tysiąc pomysłów hehe przy tylu dzieciach mamy plan wydatków zeby wszystko sie układało i przewidujemy rożne koszty z wyprzedzeniem a tu moja głowa nagle nie chce współpracować
![]()