Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć. Może dobry psycholog?? Nie szukaj wirtualnie, idź do specjalisty. Pozdrawiam.Witam mamusie ☺ termin mam na 20 maja i od miesiąca zmagam się z nerwica lękową. Czy któraś mamusia miała z tym styczność? Przyznam szczerze ze jestem przerażona i sobie nie radzę strasznie boje się o moje maleństwo...
Połowa nosa.Hej[emoji16]hej[emoji3] witamy [emoji16] u nas ptaszki śpiewają i może będzie tak pięknie jak wczoraj. Dziewczyny coś teraz pyli? Bo od wczoraj połowa moda mi smarkała, teraz doszło bolące gardło. Co roku tak mam ale brałam coś na alergię i było ok więc nie martwiłam się tym ale teraz nie wiem co mogę zabrać.... Ratujcie.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej[emoji16]hej[emoji3] witamy [emoji16] u nas ptaszki śpiewają i może będzie tak pięknie jak wczoraj. Dziewczyny coś teraz pyli? Bo od wczoraj połowa moda mi smarkała, teraz doszło bolące gardło. Co roku tak mam ale brałam coś na alergię i było ok więc nie martwiłam się tym ale teraz nie wiem co mogę zabrać.... Ratujcie.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
@Martussa82 z tego co wiem to ligitymacja moze byc pod warunkiem ze masz tam nazwisko juz po mezu te obecne tak samo i z wynikiem z laboratorium moze byc stare ale musi miec juz nazwisko obecne nie panienskie ☺
Milego dnia dziewczynki zycze ☺