Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O no to super, bo to bardzo dobra cena jak na Bradonnę@Olo32 - byłam właśnie w Bradonnie. Znalazła mi pani bardzo ładny i wygodny biustonosz (137 zł) ale oczywiście mojego rozmiaru nie mieli na stanie. Haha.. zamówiłam sobie i ma być na środę.
No właśnie też się zdziwiłam, że takie długie dała. A później już macierzyńskie lub internista, bo ona mi wystawia teraz teoretycznie dlatego, że jest zagrożenie porodem przedwczesnym, a w 41 tygodniu już raczej takiego zagrożenia nie ma. Ona jest jakaś strasznie przerażona tymi L4 i kontrolami ZUSu..Olo, to na dlugo dostałaś zwolnienie. Moja wypisuje na miesiąc najwięcej. A czemu miałabyś później korzystać juz z macierzyńskiego lub zwolnienia od internisty ?
To w 41tyg masz iść do pracy, czy gdzie? Jakaś dziwna... A ja mam L4 od 20września i nikt się nie czepia...O no to super, bo to bardzo dobra cena jak na BradonnęJak już go będziesz miała, to poproszę o foto (samego biustonosza, żeby nie zabrzmiało jak zboczeństwo jakieś
) ja za jakies 2-3 tygodnie się wybiorę.
No właśnie też się zdziwiłam, że takie długie dała. A później już macierzyńskie lub internista, bo ona mi wystawia teraz teoretycznie dlatego, że jest zagrożenie porodem przedwczesnym, a w 41 tygodniu już raczej takiego zagrożenia nie ma. Ona jest jakaś strasznie przerażona tymi L4 i kontrolami ZUSu..
No ona ogólnie jest dosyć dziwna. Pewnie, gdyby z ciążą było coś nie tak, to szukałabym innego lekarza, bo ta jest taka hm.. no dziwna właśnieTo w 41tyg masz iść do pracy, czy gdzie? Jakaś dziwna... A ja mam L4 od 20września i nikt się nie czepia...
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem, wiemMusisz to przemyśleć czy w ciazy korzystać juz z macierzyńskiego bo niestety zawsze ciezko zostawić maluszka i wracać do pracy i każdy dzień macierzyńskiego się liczy tak jak każdy dzień urlopu...