Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Ooo.... to prawda... Moja Mamusia zwykła była mawiać,ze nogi są nieważne bo i tak idą na bok, co w naszym stanie akurat jest świętą prawdą!!! To jednak nie nogi trza ogolić!! Czeka nas zatem Mission Impossible!! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ula nikt sie nie zawija,teraz jest super wesoło,siadaj, czytaj i pisz!!Cześć Dziewczyny, wdepnęłam do Was na forum aby troszkę podczytać jak się czują inne mamuśki oczekujące. Wiem, wiem ... rychło w czas.. ale może mnie nie wypędzicie, choć doczytałam, że będziecie zwijać się na inne forum.
Termin mam na 21 maja, i szczerze mówiąc to chciałabym rozpakować się już po weekendzie majowym, bo czuję się jak jakaś pokraka już.
U Was widzę, zaczyna się dziać !Super.
Więc jeśli pozwolicie, to przycupnę tu troszkę, podczytam, popiszę i na pewno dowiem się czegoś nowego.
kogo tam masz w brzuchu???
Gdzieś czytałam na necie że kobitkom mężowie/partnerowie w ty pomagają[emoji12]. Ale ja swojemu nie ufam... zrobił by napis "byłem tu" albo jeszcze coś glupszego wymyślił [emoji12]Ooo.... to prawda... Moja Mamusia zwykła była mawiać,ze nogi są nieważne bo i tak idą na bok, co w naszym stanie akurat jest świętą prawdą!!! To jednak nie nogi trza ogolić!! Czeka nas zatem Mission Impossible!!![]()
Witamy nowe dziewczyny [emoji16]A w brzuchu siedzi sobie Alicja, siedzi, rozpycha się, szturcha matke, i kopie.![]()
Mój też...ale rzeczywiście raz go poniosło...mina mojego gina na badaniu - bezcenna[emoji12] [emoji8]