Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Marta ale cudne info!! Piękny prezent na moje imieninyWitam Moje Drogie Ranne Ptaszki
Ja też w nocy nie spalam....okolo 2 odeszly mi wody a o 4:40 na świat przyszla Córeczka 3200 gram i 57cm....poszło raz dwa...nawet bez znieczulenia bo nie zdążyli podać....![]()
Ale super !!! Gratulacje! [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]Witam Moje Drogie Ranne Ptaszki
Ja też w nocy nie spalam....okolo 2 odeszly mi wody a o 4:40 na świat przyszla Córeczka 3200 gram i 57cm....poszło raz dwa...nawet bez znieczulenia bo nie zdążyli podać....![]()
To jest wlasnie ta nagroda dla mam szyjkowych!!@Karlik - przeca ona bramkę otwartą nosiła już chyba od dwóch dni, przecieki były kwestią czasu, zwłaszcza, jak się Dziewczę narobiło w domuSzaleństwo wpisane w imię matki?
![]()
Czekamy na zdjęcia [emoji2] oj czekamy .Uff...udało mi się Was Drogie Panie nadrobić. Jeszcze odsypiam po porodzie, mała daje do wiwatu i goście też umecza...
Dziękuję za gratulacjeZosia to taki mały cud
zdjęcie podeślę jak opanuje sztukę dolaczania zdjęć :/
my jeszcze w szpitalu zostajemy do 2 maja...więc @asia333podlasie jak jeszcze lezysz zapraszamy w odwiedziny- pokój nr 6. I w ogóle jak się czujesz? Co lekarze mówią?