mamaAWR
Fanka BB :)
@Martussa82 - Ty to masz najpewniejszą sytuację. Idziesz na porodówkę jak po odbiór zamówienia w Empiku
oczywiście życzę Ci, żeby wszystko poszło tak sprawnie i bezproblemowo jak rzeczony odbiór 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nooo.. to masz rozpiętość niezłą15 maja z usg
Ja z nr 1 miałam podobnie. Wg miesiączki 12.09, wg USG 21.09 a urodziłam 09.09 [emoji1]Nooo.. to masz rozpiętość niezłąod 15 do 28 maja
![]()
To taka rekompensata za oczekiwanie na Pierworodną@Martussa82 - Ty to masz najpewniejszą sytuację. Idziesz na porodówkę jak po odbiór zamówienia w Empikuoczywiście życzę Ci, żeby wszystko poszło tak sprawnie i bezproblemowo jak rzeczony odbiór
![]()

Brawo Ola!
nic się niby nie zgadza - ale w ciąży myślisz ze jesteś, co?
toteż to Twoje 37 i 1 do niczego mi nie pasuje :-) ale to taki sam środeczek pomiędzy 15 tym a 28 więc może w sam raz :-)
Zapobiegliwa kobita@Olo32 pokaż te ustaJa posiadam taką szminkę ale teraz do podpuchniętej buzi raczej nie zastosuję
Testuję poporodowe obiadki - filet z kurczaka, ziemniaki i marchewka na parze w szybkowarze raz!
![]()