Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje [emoji2]!!! Czekamy na jakieś fotki malutkiej . Odpoczywaj i nabieraj sił [emoji2]Hejka kochane.
Szybko opiszę co u mnie.
A więc jak tylko wstałam a była to 1:30 i zobaczyłam ta krew to obudziłam tż. Za pół godziny zaczęły się skurcze co 5,3 minuty... Ale na spokojnie zostaliśmy w domu... zjadłam, wykąpałam się, umyłam włosy, sprawdziłam torby do szpitala... i przed 6 pojechaliśmy do szpitala. Okazało się że mam już 5cm rozwarcia... skurcze nie były zbyt bolesne. Więc od razu na porodówkę... lekarz stwierdził że szybko idzie więc za 2 godziny urodzę. Rozwarcie 10cm miałam ok 10. Ból do zniesienia. Przynajmniej u mnie. Później zaczęły się schody bo straciłam siły i zatrzymały się skurcze parte. Podali glukozę i oksytocynę. Ruszyło. Ciężko było główkę wypchać bo gdzieś zachaczała... Ale po wielu próbach w końcu się udało. Nie obyło się niestety bez napięcia krocza... Ale cóż... wolę to niż popękać. Poza tym rodziłam w okularach choć zastanawiałam sie nad soczewkami - było git. Gdy już była główka to tylko takie plum i już cały bobasek. Także - w dniu terminu - 5 maja przyszła na świat nasza cudowna córeczka Hania z waga 3680 i miarą 56 cm... mąż był że mną cały czas. Tak go kocham... jestem mu bardzo wdzięczna... [emoji7] zakochaliśmy się w niej [emoji7]
Dziękuję dziewczyny za troskę [emoji8]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom