najpierw pielucha - potem cyc - słuchanie darcia dłużej :-), możliwe że po jedzeniu przewijka na nowo bo kupa
najpierw cyc - potem pielucha - moj zasypia przy cycu a przewinięcie to rozbudzenie go i potem problem
najpierw cyc- potem pielucha- znów cyc -odrywanie od cyca może wzbudzać niezadowolenie młodego, ponowne przystawianie to ponowny ból brodawki, ponowne karmienie to możliwość kolejnej konieczności przewinięcia po konsumpcji....
Mieszam style w zależności od długości przerw i samopoczucia obu stron.....
Olo - moja lewa brodawka jest jak po wojnie. dziury, naderwania, strupy. jak młody rozmasowuje przed wyciekaniem pokarmu to jestem na wdechu z zaciśniętymi wszystkimi mięśniami, nawet tymi o których istnieniu nie wiedziałam.....
waraai - ja się poryczałam właśnie ze względu na pozostawioną ekipę.... Dziewczyny już tak tęsknią że jedna drugiej powiedziała, że Karol ma robaczka i zostanie w szpitalu rok albo przynajmniej do jesieni.... druga dzwoni z płaczem, że chce się do mnie przytulić... i miało być do niedzieli, potem do wtorku a teraz jeszcze tyle czasu i że to niesprawiedliwe....no smutek, smutek.
Jedna we wtorek zostanie odtransportowana do Krakowa skąd odbierze ją babcia i zabierze nad morze, a druga zostaje i cierpi, i jeszcze ma egzaminy w szkole muzycznej i w ogóle. Mąż ma delegację i na koniec tygodnia musi przyjechać jego mama bo on nie ogarnie wszystkiego.
W ogóle to mi go żal, że musi pogodzić wszystko sam. a ja tu pełna sił, zwarta i gotowa tylko kurde siedzieć na dupie i czekać.....
oby chociaż ta pyszna dieta mnie tu odchudziła..... ;-)