Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Cześć dziewczynypo piątkowych testach dołączam do majówek
mam już majowego synka z 2015 i liczę, że teraz też wszystko będzie dobrze.
W kasie igg również są ujemne. Mam dwóch braci mnóstwo kuzynostwa, mama przedszkolanka a jednak nigdy na to nie chorowalam. Nie wiem od czego do zależy. Wiele kobiet nawet nie wie, że istniej taki wirus. Sama dowiedziałam się o nim przypadkowo w pierwszej ciąży. Czy w śród Was jest może mama która nie zetkneła się z tym wirusem a ma dzieci i pomimo tego prowadzi normalne życie nie bojąc się ciągle o najgorsze ?
Cześć!
U mnie też znów maj wypada, choć jeszcze nie byłam u lekarza i ostrożnie dawkuję optymizm.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No witajWitam się z wami po dłuuuugiej nieobecności. Jesteśmy w trakcie przeprowadzki, w ciągłym niedoczasie, bez wszystkich mebli, sprzętów... Synek dziś po raz pierwszy poszedł do przedszkola, a ja miejsca nie mogę sobie znaleźć. Pracy mam mnóstwo, ale ciągle myślę tylko o tym co ten mój skarb robi w przedszkolu, czy jest dobrze, czy się nie boi, nie płacze... Matka- wariatka!
A z tym sokiem pomarańczowym to może być tak, że wasz organizm się go domaga tak intuicyjnie bo ma dużo kwasu foliowego. [emoji4]
![]()
Jutro sie na szczęście wyjaśni po wizycie u gina. Zreszta z tego też powodu zrobiłam test 4 dni po terminie @, w ogóle nie przypuszczałam ciąży, tylko myślałam że to efekt przeziebienia. Niezłą musiałam mieć mine jak zobaczyłam dwie kreski . Hehe