reklama

Majowe mamy 2017

W niemczech kobiety pracuja do 34 tygodnia. Ja mam troche urlopu uzbieranego i jezeli nie bede mogla to wykorzystam urlop. A jak bede mogla to do końca. Ewentualnie jak sie bede zle czula to pojde na l4. Ale to w ostateczności raczej. W niemczech rzadko daja l4 na ciaze...

A rozumiem.Trochę inaczej jest jednak niz u nas.Zyczę duzo siły[emoji11]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W niemczech kobiety pracuja do 34 tygodnia. Ja mam troche urlopu uzbieranego i jezeli nie bede mogla to wykorzystam urlop. A jak bede mogla to do końca. Ewentualnie jak sie bede zle czula to pojde na l4. Ale to w ostateczności raczej. W niemczech rzadko daja l4 na ciaze...

Ja sobie nie wyobrażam tak dlugo pracować. Nawet gdybym nie plamila to nie wyobrażam sobie tak się czując chodzić do pracy

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja niestety zaczęłam plamić żywą krwią :( czekam aż mąż wróci z pracy i jadę do szpitala żeby mnie zbadali. Dzisiaj też mam termin kolejnego @ ale mam złe przeczucia nigdy w żadnej ciąży czegoś takiego nie miałam :(

A rozumiem.Trochę inaczej jest jednak niz u nas.Zyczę duzo siły[emoji11]

Dzieki[emoji8]. Będzie mi potrzebna [emoji5]
Ja sobie nie wyobrażam tak dlugo pracować. Nawet gdybym nie plamila to nie wyobrażam sobie tak się czując chodzić do pracy

Ja mam nadzieje ze w drugim trymestrze bede sie czula lepiej, bo jak nie to nie dam rady. Chociaż zalezy od dnia. Czasem jestem pelna energii a czasem jak wyzuta guma sie czuje [emoji58]

No, ale już mam taki uraz że tylko patrzę na bielizne. Teraz po wizycie też mnie trochę brzuch pobolewa,ale ja mam tak zawsze, chociaz lekarz bardzo delikatny

Ja mam to samo.Co chwile sprawdzam wkladke.Ale chyba jeszcze trochę i bedziemy mialy inne dylematy.
Nt,ruchy dziecka,wyniki badań,parametry dziecka-to dopiero bedzie jazda :)

reklama
Ja niestety zaczęłam plamić żywą krwią :( czekam aż mąż wróci z pracy i jadę do szpitala żeby mnie zbadali. Dzisiaj też mam termin kolejnego @ ale mam złe przeczucia nigdy w żadnej ciąży czegoś takiego nie miałam :(
Jejku kochana trzymam kciuki[emoji11][emoji173][emoji173]Jesli to termin miesiaczko to na pewno nie bedzie nic zlego!Odpoczywaj teraz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry