Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O fajnienie, ten weekend wolnyJadę w w następny. Wczoraj byliśmy na spotkaniu u Neli małej reporterki, staliśmy 2 h po podpis[emoji14]ale warto
Mała szczęśliwa
Targi też fajne, podróżnicze
Potem byliśmy na urodzinach u chrześniaka Łukasza, było super, brakowało mi kontaktu z ludźmi! Nawet mi nie przeszkadzało, że wszyscy coś tam popijalibyło super
A dzisiaj jedziemy na imieniny do teściowej
A tu moja podróżniczka i wielka fanka Neli
![]()
Serio?Ja bym sie pod ziemię zapadla a lekarz jak to widzial to powinien taki wyklad zrobic zeby sie zapadly pod ziemie ze wstydu!Jak mozna truc wlasne dzieckoJagi oj powiem Ci ze przewinelo sie tych mamusiek sporo.
Porody raz na jakis czas, bo to maly szpital, ale lubie sobie podsluchac :-) sale mam obok porodówki.
Z czym leza hmm...
Na podtrzymaniu sporo, ale takie juz z duzym brzuszkiem.
Jedna byla na zabieg, bo serduszko nie zaczelo bic i nie chcieli dlugo czekac, bo pozniej dziecko moze miec problemy.
Ale co mnie zadziwia. Lezalam z trzema dziewczynami, jedna w 9 miesiacu, druga w 7, trzecia w 4 i chodziły co chwile razem palić. Wyglądało to ooooookrooopnieee [emoji52]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Serio z grzybicą trzeba leżeć w szpitalu?
Ja nienawidzę szpitali.
Chyba bym wyszła na własne żądanie.
Rozważam takie wyjście po cc. Tzn max 2 dni. Więcej nie dam się trzymać.
Bardzo mi siada psychika w szpitalu.
Dziewczyna na indukcję poronienia była na sali z ciężarnymi?!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie!Jaki ten swiat nie sprawiedliwyA najgorsze jest to ze taka kobieta która pali, popija i nie wiadomo co jeszcze potem rodzi zdrowe dziecko, a kobieta która dba o siebie itd ma problemy