Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam dzisiaj 12tc0d a nie 13
Tak byla w 10tc od om a na usg 9tc4d jakos tak.Dzisiaj po badaniach dam ci znać co i jak
No moja byla na pierwszym usg pare dni mlodsza, na drugim rowniutko a na trzecim 4 dni starsza. Ciekawe jakbędzie teraz.Tak byla w 10tc od om a na usg 9tc4d jakos tak.Dzisiaj po badaniach dam ci znać co i jak
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry,
Spałam dzisiaj do 10! Narazie nie czuję mdłości i wstawałam tylko raz o 6 rano siusiu i już mam stresik, ze cos nie tak. Chociaż wczoraj na wieczór mnie mdliło i właściwie u mnie mdłości są bardziej wieczorne, ech tak się pocieszam.
Byłam wczoraj w kinie na Wołyniu, serce mnie normalnie bolało i pół filmu ryczałam.
Jagi - trzymam kciuki, bardzo mocnobędzie wszystko dobrze
Ja w sobotę tez byłam na lżejszym... Sekretne życie zwierzaków domowych.Ja wole lżejsze filmy obecnie. W sobotę byłam na Bridget Jones, super polecam
ja wróciłam o gina, z cytologii znowu nici, pimacufin nie pomógł i dostałam nystatynę. Lekarka powiedziała, że może barwić na lekko różowo i aby się tym nie przejmować. Też tak masz?Ja na grzybice dostaje Nystatyne dwie tabletki dopochwowo wieczorem.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom