wydaje mi się, że nie. A co mówił lekarz?
kachna- właśnie takie mizianie![]()
No i co to może być? Niby w 2 giej ciszy wcześniej można wyczuc ale żeby aż tak wcześnie? Będę 25.10 na usg to zapytam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wydaje mi się, że nie. A co mówił lekarz?
Nic nie mowil. Tylko ze jest na bocznej lewej stronie [emoji39] tylko ze ta informacja mi nic nie mowi.wydaje mi się, że nie. A co mówił lekarz?
Dziewczyny, ostatnio coraz więcej osób dowiaduje się o mojej ciąży. Z jednej strony mam się czym chwalić z drugiej znowu ogarnął mnie niepokój. W poniedziałek idę do swojej ginekolog po receptę i może zrobi mi usg i zbada.
Ja już nie wiem kiedy będę mogła w końcu zacząć cieszyć się moją ciążą. Teraz wiadomość rozniosła się już w rodzinie mojego m. Jakiegoś doła dziś łapię. Może dlatego, że jestem zmęczona, bo w nocy spać nie mogę.

No właśnie ja tydzień po prenatalnych a jednak obawy znowu są. Chyba do psychologa powinnam się udać, bo fiksuje. Znalazłam puls detektorem i "na chwilę" jestem spokojniejsza (używam bardzo rzadko - dzidziuś go nie lubi, bo ucieka).Nic nie mowil. Tylko ze jest na bocznej lewej stronie [emoji39] tylko ze ta informacja mi nic nie mowi.
Ale mowi ze wszystko wyglada dobrze. Serduszko bilo 154. Wiec dzis caly dzien chodze i sie uśmiecham. Ludzie sie dziwnie na mnie patrza[emoji23][emoji23] haha
Ja tez sie bardzo obawialam i nie chcialam nikomu mowic z obawy ze cos sie stanie a coraz wiecej osob wiedzialo, martwilo mnie to ale jak widac niepotrzebnie. Teraz po prenatalnych sie uspokoilam i powiedzialam przyjaciołom bo w rodzinie sie juz rozeszlo[emoji4]
![]()
A i obie chyba przeskoczymy na kwiecień, bo mój termin z usg to 27 kwiecień :-)
też zapytam czy to w ogóle jest możliwe. Też mam 25No i co to może być? Niby w 2 giej ciszy wcześniej można wyczuc ale żeby aż tak wcześnie? Będę 25.10 na usg to zapytam.
Pewnie nie my jedne przeskoczymy na kwiecień a inne z końca maja na czerwiec