Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ten gdzie sie mierzy?Ja nadal uzywam nadal rteciowego jak chce dokladnie zmierzyć temp, np w czasie owulacji [emoji23] najlepszy. Szkoda ze juz takich nie produkuja.
Ja kupilam w lidlu do ucha sanitas i jest w porządku. Czasem sie rozni temp o jedną czy dwie kreski ale mysle ze tak mega wazne to nie jest. Jak się ma goraczke to jedna kreska nie robi roznicy...
Uzywam go kilka miesiecy i jestem zadowolona. I kosztowal nieduzo bo ok 50 zl
![]()
![]()
Nie uwierzycie ale blisko mnie nie ma zadnego pilatesu dla kobietWogole ciezko z zajeciami dla kobiet.Raz w tygodniu jesli juz i to w dzien kiedy mi kompletnie nie pasuje.
U nas dzisiaj pasukdnie zimno i pada
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
dziewczyny poleccie jakis dobry termometr, najlepiej do ucha. Mam jakies gowno bezdotykowe do czola i jak mierze to temp jest zawsze inna. Gowno takie jakiego swiat nie widzial. Zuza miala przed wczoraj stan podgoraczkowy. W zeszlym tyg tez 3 dni pod rzad miala. I sie martwie bo innych objawow nie ma. A jak mierze jej temp to raz ma 37.0 a za 10 sekund znow mierze i ma 36.7 i to wina termometra bo zalezy jak daleko trzymam go od czola. Zreszta co tu sie rozpisywac.
Prosze dajcie namiar na dobry termometr bo mnie szlag trafi.
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej ja Też muszę. .bobo ma zwiększona przeziernosc Karkowa .kilka dni temu miałam prenatalne.amnio mam 8 listopada a ty?Tak jak myślałam. Robię amniopunkcje.
15 listopada. Tylko będą dwa uklucia. Każde z dzieci musi zostać zbadane.Hej ja Też muszę. .bobo ma zwiększona przeziernosc Karkowa .kilka dni temu miałam prenatalne.amnio mam 8 listopada a ty?
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom