Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Genetyczne przez brzuch i od tego momentu tylko przez brzuch, bo dzidzia jest już wieksza :-)Dziewczyny, usg genetyczne miałyscir robione przez brzuszek, czy dowcipnie?
Pytam, bo moj gin nie jest za tym aby moj Ł był przy usg dowcipnych, a ja tam bardzo bym chciała, żeby zobaczył już dzidziulka "na żywo", a nie tylko na zdjęciach.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I tak jest właśnie z tym testem. Rzadko kiedy wskazuje rzeczywistość.mało wiem o tym teście pappa, skoro to tylko statystyka to po co to robic ? statystyka to nic innego jak matematyka i nie wiele musi mieć wspólnego z rzeczywistoscia a widze ze nerwow przy tym teście sporo
Mój mąż był przy usg do pochwowymDziewczyny, usg genetyczne miałyscir robione przez brzuszek, czy dowcipnie?
Pytam, bo moj gin nie jest za tym aby moj Ł był przy usg dowcipnych, a ja tam bardzo bym chciała, żeby zobaczył już dzidziulka "na żywo", a nie tylko na zdjęciach.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi tylko przed wizytami na NFZ mierzą. Gin prywatny ani nie wazy, ani nie mierzy nic. Miałam ostatnio 155/108 i dostałam skierowanie do kardiologa właśnieDziewczyny czy wy tez takie zestresowane idziecie do ginekologa na wizyte.Ja zawsze niskie cisnienie.Ostatnio mi mierzy i mowi ooooooo a co to? a ja co niskie???No 140/95
I chyba mnie tej stres tak dobija.Jak wychodze jest ok ale najpierw chce zejsc w poczekalni.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Na porodowke podobno nie bo po paznokciach cos widac jesli sa jakies zmiany.Ale jak na to patrza szpitale to kazdy pewnie indywudualniePrzez całą ciążę nie można malować paznokci na zadwn kolor? Czy pod koniec? Siedziały obok mnie w poczekalni 4 panie i właśnie rzuciło mi się w oczy, że 3 miały hybrydy. A ja przestałam sobie robic, bo się bałam, że zaszkodze. Z drugiej strony mam niedlugo imprezę, a paznokcie w ciąży wyjątkowo mocne i dlugie, to bym sobie zrobiła pazurki.
Ps. Wróciłam z echa. Wszystko ok, tylko mam za szybką akcje serca, ale zawsze miałam. Jutro idę z opisem badania do kardiologa.![]()