31.10.2016
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie to samo.Wiem ze moge liczyc na meza ale to nie o to chodzi.Sam faktkude, zadzwonie do nich po świętach. Też czuje, że sobie poczekam....to mnie bradzo dołuje. Wiem, że Łukasz ma kasę ale kurde mamy dużo wydatków...będzie krucho
![]()
Ja ostatnio ugotowalam na parze, zrobiłam sobie sos czosnkowy z jogurtu greckiego i majonezu, polałam tym ugotowane brokuły, posypałam je prazonym slonecznikiem i tartym serem żółtym. No dla mnie byly pyszne, bo w ogole nie było czuć braku soli
Wiesz co wydaje mi się, że to od pracodawcy zależy. Ja zawsze dostaję wynagrodzenie na czas a od 29 sierpnia jestem na zwolnieniu.U mnie to samo.Wiem ze moge liczyc na meza ale to nie o to chodzi.Sam fakt
Mam tyle ur.poczawszy od listopada ze szok.Do tego duzo place za zastrzyki i tak bedzie do konca lekarz powiedział.
Pijakom zasilki wyplacaja regularnie a kobieta wciazy czeka na zalegla wyplate a oni to maja w dupie.Kobiety wciazy pod szczegolna ochronaZalosne!
Chory kraj i tyle.
W pn zadzwonie ale na dobre wiesi nie licze.
Ciekawa jestem czy tak przrz cale L4 bede dostawac kase...Pewnie tak.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom