Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja gondoli nie kupuje, pożyczę od siostry, ma Bebetto w kolorze szarym po synku![]()
Normalne, wystarczy, że dzidziuś się inaczej ułożył i nie czuć. Teraz ma jeszcze dużo miejsca. Chociaż ja jak szukam go detektorem to bez problemu znajduje, bo już z uwagi na rozmiary jest wysłuchiwalny [emoji2] Regularne ruchy po 20 tc., więc jeszcze mamy czas :-)W warszawie też pięknie.
Powiedźcie mi, bo ja już nie pamiętam, jak to jest z pierwszymi ruchami. Dwa dni temu przez prawie cały dzień czułam ruchy a od wczoraj w sumie cisza, rano coś tam stuknęło. Już się martwię, ale to chyba normalne teraz prawda?
Ładne, ale powiem Wam, że jak widzę dzieci w tych stokke to dziwnie wyglądają... Dla mnie to za mały wózek. Wygląda to jak duże dziecko wciśnięte w za mały wózek. ALe oczywiście z gustami nie dyskutujęTak samo nie kupiłabym czarnego, więc Kasia, nasze gusty się na pewno różnią
![]()
Wzięłam się za mycie okienokna pomyte, jeszcze firanki zostaly do prasowania. Chyba przeliczyłam swoje sily. Paadam. Plecy mnie bolą, brzuszel tez. Moglam rozłożyć to na dwa dni
![]()
Kasieq a wiesz jaki model Bebetto? Nawet podobają mi się te ich wózki, jestem ciekawa opinii użytkownika![]()
W warszawie też pięknie.
Powiedźcie mi, bo ja już nie pamiętam, jak to jest z pierwszymi ruchami. Dwa dni temu przez prawie cały dzień czułam ruchy a od wczoraj w sumie cisza, rano coś tam stuknęło. Już się martwię, ale to chyba normalne teraz prawda?