Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć dziewczyny pozwolę sobie do Was dołączyć, mam termin na 30 maja, wczorajsze badania potwierdziły że to dziewczynka, zdrowiutka i ładnie rośnie.
Gratulacje! i Super, że wszystko dobrzeCześć dziewczyny pozwolę sobie do Was dołączyć, mam termin na 30 maja, wczorajsze badania potwierdziły że to dziewczynka, zdrowiutka i ładnie rośnie.
Cześć. GratulacjeCześć dziewczyny pozwolę sobie do Was dołączyć, mam termin na 30 maja, wczorajsze badania potwierdziły że to dziewczynka, zdrowiutka i ładnie rośnie.
Tak
Ja też robiłam prenatalne w 12 i po 20tc.
Wszystko dobrze i na 90% dziewczynka. Wstydzioch mały nie chciała się pokazać. Stwierdziłam, że skromnisia po mamusi.
Moja mała daje znaki od dawna a teraz to już mocno. Kopie mojego synka gdy siedzi mi na kolanach i ją przyciska. Oczywiście on tego nie czuje. Ale prawdziwe kopniaki dopiero przed nami.
My na święta sami, więc dużo nie szykuję. Bigos właśnie w gotowaniu, pachnie w całym domu [emoji5]