reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majowe mamy 2017

Ja tez robie mimo ze mam 23 lata to po dwoch poronieniach mam za darmo zawsze to czlowiek spokojniejszy i chociaz pooglada dluzej maluszka :)

reklama
Prenatalne robię trzy badania, 13 tydzień, 20 i na koniec. Pierwsze robiłam test podwójny czyli usg prenatalne + test z krwi pappa, drugie tylko usg, badanie pod kątem anatomicznym i wszystkie narządy. Trzecie wygląda podobnie. Coś takiego ;)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

A no to ja też to oczywiście robię. Jest w standardzie u mnie w Medicoverze. Myślałam, że robicie jakieś bardziej zaawansowane badania i się wystraszyłam ;)

Hej. Ja powoli wracam do żywych :) męczy mnie od piatku grypa, a w niedzielę przypałętała się też jelitowka. Bleee. Niby czuje sie lepiej, ale apetyt zero.

Ło! Ambitnie! My z mężem mamy jeżdżone Święta. Może dopiero w nowym mieszkaniu będziemy coś organizowali sami. Ale dzięki temu nie musimy aż tyle przygotowywać. Pierniczki + śledzie w suszonych pomidorach na ostro (przepis z kwestiasmaku.com - polecam!) a mąż zrobi sałatkę śledziową i chyba tyle :)
A jaki macie przepis na sałatkę sledziowa? Szukałam w tamtym roku i nic ciekawego

Hej. Ja powoli wracam do żywych :) męczy mnie od piatku grypa, a w niedzielę przypałętała się też jelitowka. Bleee. Niby czuje sie lepiej, ale apetyt zero.

A jaki macie przepis na sałatkę sledziowa? Szukałam w tamtym roku i nic ciekawego
Współczuję tych chorób. Ja wczoraj jakoś się poczułam słabiej i dziś praca z domu spod kocyka z rosołkiem w ręku. W taką pogodę to aż się wychodzić nie chce ;)

O przepis zapytam męża, bo on gdzieś wynalazł. To chyba nawet bardziej takie śledzie pod pierzynką - z burakami i żółtym serem :)

reklama
Ja też robię badania prenatalne, a odnośnie tych bardziej zaawansowanych to chyba robi się je gdy coś wyjdzie nie tak, np moja koleżanka robila echo serca ale na szczescie było ok

Do góry