Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Biorę witaminy ale tylko 3x/ tydzień. Gin powiedział żeby jeść dużo warzyw i owoców a z witaminami nie przesadzać... kończę teraz Femibion 2, a teraz kupiłam Prenatal duo... a Wy jakie witaminy bierzecie i z jaką częstotliwością?ja dokładnie rok temu piłam żelazo w formie płynu, ale później i to dość szybko ok 3 tyg było mi po nim niedobrze i już widziałam, że żelazo mam ok, tak samo miałam z tardyferonem pamiętam jak kilka lat temu zdawałam na prawko i brałam żelazo i prawie bym w elce zwymiotowała, później instruktor, mówił że to z nerwów, ale tak miałam 3 dni z rzędu i już wiedziałam, że to przez żelazo, Martusiamiska a bierzesz jakieś witaminy?
Wow śliczne [emoji173][emoji173][emoji173] jakie cudowne [emoji177][emoji177][emoji177][emoji177]
U mnie koniec 22 tygodnia i prawie w ogóle nie czuje ruchów...Słodkie! [emoji7] ja mam na zdjęciu jedna stopkęzaczęłam wczoraj 23 tydzień i widać już i czuć kopniaki mojego małego na zewnątrz!
ostatnio spać mi po nocach nie daje, uciska mi pęcherz, przyciąga się.. A jak u Was dziewczyny?
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja biorę Pregna Plus, codziennie. W sumie to lekarz kazał mi je brać na początku i później nic nie mówił, aby przestać. Wyniki ogólnie miałam dobre, więc brałam na przemian ze zwykłym kwasem foliowym, bo kosztowały ponad 45zł u mnie w mieście, więc uznałam, że to dużo. Dopiero jakiś czas temu otworzyli nową aptekę, gdzie kupuję je po 27zł.Biorę witaminy ale tylko 3x/ tydzień. Gin powiedział żeby jeść dużo warzyw i owoców a z witaminami nie przesadzać... kończę teraz Femibion 2, a teraz kupiłam Prenatal duo... a Wy jakie witaminy bierzecie i z jaką częstotliwością?
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
może masz łożysko na przedniej ścianie?U mnie koniec 22 tygodnia i prawie w ogóle nie czuje ruchów...
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Słodki widok