reklama

Majowe mamy 2017

Dziewczyny jak u Was jest z ruchami dzidziusiów. Chodzi mi o to jak czesto czujecie , kiedy najcześciej i w którym miejscu brzucha ☺
U mnie jest bardzo różnie. Dziś rano mała kopała tuż po tym jak zjadłam śniadanie. Czasem odezwie się w pracy, czasem bardziej aktywna jest wieczorem. Póki co nie czuję jej ruchów w nocy, ale może to dlatego, że po prostu mocno śpię ;)

reklama
Dziewczyny jak u Was jest z ruchami dzidziusiów. Chodzi mi o to jak czesto czujecie , kiedy najcześciej i w którym miejscu brzucha [emoji5]
W ciągu dnia często nic nie czuje bo staram się dużo chodzić...czasami po południu kopie po bokach [emoji6] takie pukanie jak usiąde też czasami malutka da o sobie znać... np teraz [emoji8] najwięcej rusza się wieczorami. Ja bardzo późno zaczęłam czuć kopniaczki bo dopiero w 23 tygodniu...

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zaczęłam czuć w 19 tyg. Najbardziej czuję, kiedy leżę. Oczywiście wieczorem przed snem najbardziej. Kiedyś siedzę też czuję jak się rusza. Chodząc nie czuje bo kołysze ją więc chyba jej pasuje :) Raz czuje z boku jednym, raz drugim, nieraz na samym dole brzucha. Więc jeszcze się obraca malutka :)

Dokladnie tak jest z tymi ruchami również u mnie. Gdy jestem aktywna to nic nie czuję. Dopiero gdy się położę albo siedzę to zaczynają się kopniaczki :)
Co do szkoły rodzenia to też zaczynam w marcu. 4 spotkania raz w tygodniu po ok. 2h w szpitalu w którym zamierzam rodzić.

Co do kliniki Arciszewskich to słyszałam że odsyłaja do innych szpitali gdy zaczyna się wcześniej akcja niż było ustalone. I nie ważne że się chodziło do nich na wizyty. Nie mają chyba neonatologii.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry