Madziolek ja karmię tylko wieczorem w nocy i rano jak chce. U nas z mm jest problem bo to przecież z mleka krowiego a młody ma alergię na białko mleka krowiego. Muszę wybrać się z nim do pediatry dobrać jakieś mleko dla alergików, może się uda. Brawo dla Aleksa[emoji16], Miłek daje tylko mokre buziaki i dodatkowo gryzie przy tym.
Martex taak Miłek wszystko nam wciska do buzi[emoji23]
Dziewczyny szukam jakiegoś zamiennika mleka dla młodego np. żeby zrobić mu jakieś naleśniki itp. co myślicie o mlekach roślinnych? Migdalowe, kokosowe, stosowała któraś może dla dziecka? Od kiedy wiem że mały nie toleruje mleka sprawdzam dokładnie składy tego co mu kupuje, to głupie mleko w różnej postaci jest prawie we wszystkim[emoji46].
My już na swoim[emoji16], w sobotę przyjechaliśmy, jest jeszcze tyle do zrobienia... Wczoraj byliśmy za kanapą jak usłyszałam że trzeba czekać do 3 tyg to się zalamalm... Masakra większości rzeczy nie mają na magazynie. Kasia jak u Was z remontem?
Macie jakiś pomysł na umycie fugi z płytek? Mój M tak pofugowal że teraz więcej czyszczenia niz to wszystko warte[emoji21].