Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marida a czego u ciebie w torbie szukała położna ? [emoji33] U nas dają ciuszki dla maluszków bo jakbyś przyniosła swoje to nie oddają. Mają szpitalna pralnie i nikt by nie pilnował co jest czyje.
Kupiłam w Lidlu poduszkę rogala, sukienkę, i topy do karmienia, chciałam jeszcze pieluszki muslinowe ale kolory mnie nie przekonały a wzór ze sloniem odrzucajakoś mam awersję do słoni i hipciow ... A materiał pościeli jakiś taki sztywny mi się wydał :/ z resztą mam po synku a synek dostanie większe lozko niedługo to i pościel wymienimy na większą. Jeszcze muszę przymierzyć tą sukienkę bo coś czuję że 42 to będzie przyciasnawe [emoji6]
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Jak sukienka? Bo ja chciałam ta dżinsowa ładnie się układa?Dzień dobry wszystkimJa już po badaniach tsh, po drodze wpadłam do lidla, kupiłam dla siebie sukienkę , dla małej spodenki i prześcieradło do łóżeczka. Troszkę inaczej wszystko wygląda w gazetce, inaczej na żywo. Materiał spodenek bardzo fajny, mięciutkie i takie lekkie, idealne na cieplejsze dni, prześcieradło też ok.
Blondynka1988 ja też. Jakoś jeszcze mam czas, termin na koniec maja więc nie ma co się spieszyć zacznę w kwietniu [emoji12]Już macie torby? To ja jeszcze w lesie.
Nic nie mam wyprane itp.![]()