reklama

Majowe mamy 2018

My dziś mamy wizytę rodzinna, jedzie z nami teściowa [emoji14]

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Hej. Ja nadal też w polu jeszcze nie myślę o pakowaniu, narazie to dwa dni po oknach latałam dzisiaj pewnie ochrzan dostanę od mojego męża. Też czekam za komoda już miesiąc a we wtorek jedziemy po przewijak z komodą i zamówię łóżeczko dostawne, któraś z Was też chciała je kupić i chcialabym wiedzieć czy zadowolona jest?

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Też czekam za komoda już miesiąc a we wtorek jedziemy po przewijak z komodą i zamówię łóżeczko dostawne, któraś z Was też chciała je kupić i chcialabym wiedzieć czy zadowolona jest?

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bede miala tylko dostawne na poczatku (Chicco next2me) plus baby pod (sleepyhead albo purflo). Jakie macie opinie na temat takiego lozeczka?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, ja po całym dniu jeżdżenia, latania i sprzątania wreszcie sobie usiadłam. Teraz to mała sie wierci i dobrze, bo cały dzień byłam w ruchu i jej tak mocno nie wyczuwałam..

Też byłam na zakupach w Lidlu i z krótkiej listy powstały wielkie zakupy. Przy kasie aż się za głowę chwycilam. Pokupilam coś dla malej i dla mnie. Nie rzuciłam się szczerze za bardzo na ciuszki, bo mam jeszcze wszystko po starszej córce. Muszę je sobie przejrzeć i potem dokupie, co nedzie brakować. Zdecydowałam się jednak na 2pak stanikow, bo do karmienia są lepsze, a te usztywniane jakoś mi dziwnie leżą... Sama też nie wiem ile będę karmić i czy w ogóle, bo przy pierwszej po cc miałam trochę z tym problem...
Byłam też aż w Czechach na zakupach. Więc część punktów z mojej bardzo długiej listy można odhaczyc :D

Dziewczyny, trochę mnie zszokowalyscie jak daleko są wasze przygotowania. Poprane, poprasowane, spakowane. Gotowe do porodu... A ja jeszcze w lesie.... Ale może macie termin na początek maja, a ja na koniec, więc jeszcze aż tak się nie spieszę :)
Praniem, prasowaniem zajmę się w marcu. W planie jeszcze mamy malowanie sypialni, no ale to dopiero chyba w kwietniu jak będą cieplejsze dni:p
Póki co robię drobne zakupy i wkładam do pojemnika, bo nie mam jeszcze przeswietlonej szafy...

Ja też tyle co przyjechałam do domku. Byliśmy nad morzem na spacerze z mamą i bratem, a potem pojechaliśmy jeszcze do Experymentu w Gdyni i tam młody szalał przez kilka godzinek.
Kurczę zjadłam kolacje i znowu odzywa się żołądek. Czy któraś z Was też tak ma? Mnie tak nieznośnie kłuje .... [emoji25] A już myślałam, że mam to za sobą [emoji34]

U niektórych z Was faktycznie przygotowania pełną parą [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
My wróciliśmy z wizytą. Gin nie pozwolił teściowej zobaczyć małego [emoji14] waży 1670 gram czyli poniżej normy . Mam iść do lekarza rodzinnego z moimi dusznościami i wydrukować sobie kartę ilości ruchów płodu i zapisywać rano, po południu i wieczorem.

3jgxskjosc311c31.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry