reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majowe mamy 2018

Hej dziewczyny, kto jeszcze spac nie moze? Ja przez meczacy mnie co noc kaszel, na szczescie po odstawieniu antybiotyku gardlo juz nie piecze i ‘lepszy’ ten kaszel juz. Pije wlasnie wode z miodem i cytryna i zajadam biszkoptami :-):-):-p
Ja bede kupowac takie lozeczko i ‘poduszke’ do niego
IMG_1191.jpg
IMG_1192.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_1191.jpg
    IMG_1191.jpg
    109,3 KB · Wyświetleń: 456
  • IMG_1192.jpg
    IMG_1192.jpg
    254,8 KB · Wyświetleń: 443
reklama
Ja od 2 w nocy męczyłam się z gorączka i moj M teraz do pracy wstawał ale nie poszedł żeby się mną zajmować i jechać do lekarza do Czech ... :/ nie mam siły na nic ale zasnąć tez nie mogę :/
na szczęście małemu nic nie jest bo wierci się strasznie :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzień dobry

@caltha chciałabym żeby był błąd pomiaru ale kontrolę nad szyjka mam od 15.01 więc chyba nie, ale cieszę się właśnie ze lekarz tego nie olewa tylko reaguje.
@szczesliwa66 u mnie 27 tydzien.

Wczoraj też byłam w lidlu ale przed 10 straszne pustki były, ale udało mi się kupić prześcieradła spodenki dla małej i jeden biustonosz nawet fajny jest:) a w biedronce kupiłam wanienke.
Wczoraj siadlam do forum i normalnie usnelam z tel w reku ehh

Uciekam szykować sie do szpitala dam później znać co i jak.

Cześć dziewczyny [emoji6] ja juz na nogach. Zaraz idę szykować śniadanko i zaprowadzę syna do przedszkola.
@Brzuszkowa skąd jesteś dokładnie? [emoji6]
@maripo, ja kupiłam identyczny next2me. Juz stoi za szafa w kartonie [emoji16]
@Angela3aa, zdrówka !!
@paaulaa90, dobrze, że lekarz kontroluje. W szpitalu pewnie dobrze się Tobą zajmą [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja juz też wstałam az dziwne jak dla mnie tak czesnie wstac:) ja dzis jade do mamy, pozniej na male zakupy:) co do kolejek to niestety trzeba stac:\ nawet jak widza brzuszek nie reaguja zeby wpuscic czy coś bez kolejek:\

Mnie dwa razy zawołano w Rossmanie do kasy, raz kobietka w aptece przepuściła na sam początek. Z kolei w Lidlu i biedronce zero kultury. Nawet jak otwierają nowa kasę to lecą wszyscy pierwsi mimo, że widzą kobietę z brzuchem i to z reguły faceci.

3jgxskjosc311c31.png

W Biedronce to jeszcze nigdy z kultura sie nie spotkałam :) zawsze sie pchaja, brudno, dlugo i wogole... Nie patrza czy masz brzuch czy nie...

Mam zamiar wypic herbatkę ,i zaraz lecieć do sklepu kupić cos na sniadanko:) ale jak pomysle ze u nas -15° pelno sniego to az mi sie nie chce hehe:) a zanim auto odpale to szybciej na nogach zajde:)

reklama
Mnie się jeszcze nie zdarzyło ani razu by ktoś mnie przepuscil w kolejce. Ani w biedronce ani w Kauflandzie ani w Auchan ani w rossmanie, Castoramie. Nigdzie. Nawet u lekarza w kolejce nikt nie chciał,A nawet stary dziad się przede mną wepchal bo on miał numerek 2 A ja pewnie inny.. no masakra!! Dobrze że jeżdżę autem bo pewnie w autobusie byłoby dokładnej to samo.
Dziś zaczynam 32 tc. Dzidzia coraz grzecznuejsza w brzuszku, pozwoliła mi dziś pospac długo. Nawet w nocy nie wstałam do toalety co jest taki niespotykane od dawna.
Miłego dnia dziewczyny.

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Do góry