Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zrobilam tak samo, oprocz tego mam turystyczne, ktore stoi na dole, jak mala miala 1,5 roku sciagnelismy jej caly bok lozeczka drewanianego bo chciala z nami smac a tak miala dostawne do nas, potem przenieslismy do niej do pokoiku poukladalismy misie i podusie i to byl jej kacik zabaw , a kupillysmy jej prawdziwe lozko z poscielami w ulubione bajkowe postacie, w u ec tez polecam, bo wykorzystane w 100 proc a do tego uniwersalne dla kolejnego maluszkaJa dla pierwszej córki kupiłam zwykłe drewniane łóżeczko, które służyło 3 lata z hakiem, bo potem już kupiliśmy nowe. Bardzo sobie chwalę to normalne, bo miało 3 poziomy, wg wieku dziecka, no i 3 wyjmowane szczebelki. Jak była starsza, to sama sobie tam nawet chodziła się bawić, spać, wstawala w nocy do nas do łóżka
Zostawiłam to łóżko, bo chcieliśmy jeszcze drugie dziecko, więc mam problem z głowyMusimy je zaś tylko poskładać.
Powiedzcie mi co jest najlepsze na podniesienie hemoglobiny? Lekarz kazał mi brać żelazo dodatkowo biorę od 2 tygodni wczoraj zrobiłam krew i wyszła jeszcze mniejsza niż przed braniem to może muszę wspomóc się naturalnie?Witam dziewczyny ponownie po dłuższej nieobecności .
Szczęśliwa ja niestety też tak mam jakbym miała siniaki między nogami . Ale nie mam tak że codziennie tylko co jakiś czas. Rozrasta nam się pipkaPowiedzcie mi co jest najlepsze na podniesienie hemoglobiny? Lekarz kazał mi brać żelazo dodatkowo biorę od 2 tygodni wczoraj zrobiłam krew i wyszła jeszcze mniejsza niż przed braniem to może muszę wspomóc się naturalnie?