sredec1982
Fanka BB :)
Ech.. No niestety typowe to jest u wielu mężczyznTak o to prosze go od dłuższego czasu.. No syn musi jesc obiady.. Dzis nie gotuje bo mu jest zle wiec o tyle dobrzechyba ze rosolek mu zrobie zaraz.. Ale narazie nie chce syn jeść..
Masakra ja sie staram codziennie dla niego a on czasem zachowuje się jak 15latek.. Ok rozumiem kupił motor chce pojeździć spoko ale nie caly dzien.. Nawet po dziecko mial wielkie hallo żeby jechać do przedszkola jak maly wymiotowal... Oczywiście sama pojechalam.. Wyprawke robie sama bo mu ciezko ale dla kolegów ma czas.. Ktos przyjedzie powie ze mu trzeba to tamto zrobic a aucie i on robi bez czekania a ja co? Moj samochód traktuje jak roboczy samochód a o swoj dba jak nie wiem co..a moj jak dalej tak bedzie pojdzie na zlom bo z każdym miesiącem cos w samochodzie trzeba poprawic naprawic a jak nic sie nie robi to przerosnie koszt samochodu.. Wrrr!
Rzucilam palenie jak dowiedziałam sie ze jestem w ciazy i w takich sytuacjach nie wiem jak sie uspokoic...
.. A ja się też stawiam
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
a myślałam, że spokojnie sobie jeszcze spedze weekend z Amelka. A ty taki klops. Nawet sobie nie wyobrażacie jaki miałam spokojny czas - od niedzieli. Teraz zaś sie zacznie: okruszki, czlapanie od krzesła do krzesła, bbc z pytaniami gdzie jadę?, po co?, na co? Te daremne komentarze. Będę zaś jej gosposia, pomimo, ze pomimo jej wieku ponad 80 lat jest zdrowa, mobilna, tylko, że ona się już tyle napracowala... Może dla was to dziwne i wychodzę na jakąś zolze, ale nawet nie wiecie jak mnie to wszystko drażni