Jetkaa
Fanka BB :)
Dziewczynki z jakiej firmy były te majtki poporodowe z siatki? Miałam takie fioletowe i nie pamiętam. O stanik też bym chciała spytać gdzie się w niego zaopatrylwalyscie?
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczynki z jakiej firmy były te majtki poporodowe z siatki? Miałam takie fioletowe i nie pamiętam. O stanik też bym chciała spytać gdzie się w niego zaopatrylwalyscie?
SuperHm zapomniałam dodać fotkę, dodam to mój debiut.![]()
Ja mam z tego majtki i wkładki, a kupowalyscie sobie nakładki na sutki?Zobacz załącznik 843145 ja mam wszystko z tej firmy, stanik do karmienia majtki, podpasli do porodu, kapturek. Dla mnie najlepsze
No ja też takie rzeczy, będę pakować. Ja muszę wszystko mieć nawet ubranka i kosmetyki do pielęgnacji bo u nas w szpitalu nic nie dają [emoji21][emoji35]Ja będę się niedługo pakować żeby ogarnąć co mi zostało do kupienia ... Dziewczyny nie wiem czy akurat wam się przyda ale ... Ja będę miała jeszcze w torbie, wodę, przekąski, ręcznik papierowy, sztućce, kubek i pomadkę do ust. Bardzo wysychają usta po porodzie ... Już kilka opinii takich słyszałam a i u siebie to zaobserwowałam.
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom