Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O kurcze moze faktycznie lepiej jedz. Ciekawe co to sie dzieje:\ trzymam kciuki i daj znac co i jak z wamiOj chyba będę musiała wybrać się na SOR od ósmej godziny tak mnie boli brzuch i to coraz mocniej. Niby mała rusza się czasem ale brzuch mam napięty, chodzić nie mogę i w jelitach mi jeździło myślałam że jelitówka bo na dole mieli kilka dni temu ale nie poszłam na dwójkę normalnie, jem też normalnie. Co tam się dzieje nie wiem ale jest coraz gorzej.
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie ze jedz lepiej sprawdzicOj chyba będę musiała wybrać się na SOR od ósmej godziny tak mnie boli brzuch i to coraz mocniej. Niby mała rusza się czasem ale brzuch mam napięty, chodzić nie mogę i w jelitach mi jeździło myślałam że jelitówka bo na dole mieli kilka dni temu ale nie poszłam na dwójkę normalnie, jem też normalnie. Co tam się dzieje nie wiem ale jest coraz gorzej.

Oj chyba będę musiała wybrać się na SOR od ósmej godziny tak mnie boli brzuch i to coraz mocniej. Niby mała rusza się czasem ale brzuch mam napięty, chodzić nie mogę i w jelitach mi jeździło myślałam że jelitówka bo na dole mieli kilka dni temu ale nie poszłam na dwójkę normalnie, jem też normalnie. Co tam się dzieje nie wiem ale jest coraz gorzej.
Kurczę Ty to masz normalnie historie.. Masakra jakie dzieci potrafia byc... Moze lepiej jedz do rodzicow zrob im obciach.. Takie słownictwo nie bierze się z znikąd:\ szkoda Twojej malej bo jak nie dzieci w przedszkolu to w autobusie:\ wiesz kiedys moze sie to na niej odbić moze ale nie musi oczywiście bo jak dla mnie on znenca się psychicznie.. Wiem ze to male dziecko ten chlopak ale musi znac granice... Skoro rodzice mu je nie wyznaczyli to musi albo dyrektorka albo Ty:\ kurvze trzymam kciuki zeby sie to wyjaśniło..A ja dziś zaś byłam w przedszkolu, bo wychowawczyni dzwoniła. Przestraszyła mnie na amen. Dzwoniła w godzinie, gdzie Amelka szykuje siee na autobus i mówi, że coś z nią było nie tak: zimno jej, główka boli, nic nie jadła i wypieki na.twarzy. Do tego nie chciała wracać do domu autobusem... Tak się wystraszyłam na.poczatku rozmowy, że szok. Zaraz galopem pojechałam po Amelke i okazuje się, że nie ma gorączki, ale cała reszta mnie martwi... Okazuje się jeszcze, ze jeden chłopiec jej dokucza w autobusie. 5latek, który jest z Amelka w grupie nazwał ją dziś starą szmata. A przy każdej okazji mówi Amelce, że jest brzydka. No w głowie się nie mieści. Dobrze, że przy rozmowie była wychowawczyni. Powiedziała, że się rozmowi. Znam jego rodziców i dlatego zastanawiam się do nich pojechać i się z nimi rozmowic... Bo przecież przez niego nie będzie.się Amelka wycofywać. Już tak ma problemy z zawieranien przyjaźni... kurcze... non stop coś...
Zastanawiam się pojechać do naszego pediatry, ale oprócz tych oznak, co wcześniej pisałam, niczego innefo nie widzę. Dałam tylko cose.na.gorączkę, bo jest tez przeciwzapalny i przy obiawach przeziębienia... Zobaczymy co będzie dalej...