Katerina1985
Fanka BB :)
Ja tak nie mam.Dziewczyny mam dretwe podbrzusze tzn. skore tak jakby to miejsce bylo znieczulone tez tak czujecie?
Moglabym sie tak szczypac po skorze i nie czuje tego ale tylko w tym miejscu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tak nie mam.Dziewczyny mam dretwe podbrzusze tzn. skore tak jakby to miejsce bylo znieczulone tez tak czujecie?
Dziewczyny mam dretwe podbrzusze tzn. skore tak jakby to miejsce bylo znieczulone tez tak czujecie?

Ja po wizyciemam zakaz jedzenia słodyczy :\ kurcze.. A jak ich nie zjem jestem nie do zycia.. Wyniki moje z krzywej cukrowej sa ma pograniczu...ehhh.. Ale dam rade
mam nadzieje.
Mala glowka na dolnadal zostaje dziewczynka
![]()
Wiem co to znaczy czekolada na każdego dnia:/ ja na szczęście nie mam zakazu Ale na pewno powinnam znacznie ograniczyć. Kiedyś,kilka lat temu jak byłam na diecie ograniczylam do zera chleb,cukier itp.i powiem że pierwszy tydzień może dwa są najgorsze A potem nawet nie masz potrzeby jeść słodyczy... A im dłużej ich nie jesz tym bardziej Ci nie smakujaMam nadzieje ze dam radebo kurcze czekolada cala szla odrazu.. I codziennie.. Staram sie pilowac a wiem ze jestem uzalezniona od słodyczy. Raz jak nic slodkiego nie zjadlam bylo mi słabo strasznie.. Ehhh mam nadzieje ze dam rade.