reklama

Majowe mamy 2018

Dziewczyny jadę do szpitala. Mam skurcze - kłucie w pochwie i ostatnią wizytą w toalecie tylko utwierdziłam się, że coś jest nie tak [emoji853] Miałam na wkładce delikatnie zabarwioną krwią wydzielinę.
Dodatkowo mimo, że wzięłam 3 No-spy 80g to nie przeszło mi „stawianie się „ brzuszka i bóle kręgosłupa. Mała się rusza ale strasznie się boje [emoji21] 3majcie kciuki bo to dopiero początek 32 tygodnia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jadę do szpitala. Mam skurcze - kłucie w pochwie i ostatnią wizytą w toalecie tylko utwierdziłam się, że coś jest nie tak [emoji853] Miałam na wkładce delikatnie zabarwioną krwią wydzielinę.
Dodatkowo mimo, że wzięłam 3 No-spy 80g to nie przeszło mi „stawianie się „ brzuszka i bóle kręgosłupa. Mała się rusza ale strasznie się boje [emoji21] 3majcie kciuki bo to dopiero początek 32 tygodnia.

Trzymaj się! Ja bym jechała na Kliniczną albo Zaspa, tam mają najlepsze oddziały w razie czego.. wszystko będzie dobrze :)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze trzymam kciuki. Daj znac co i jak jak cos będziesz widziała.

O rany, oby wszystko dobrze się skończyło.

w57vdqk38htkkpep.png

A ja z moim się nie kochamy:\ od miesiąca moze półtora miesiąca:\ zakodowal sobie w glowie ze porod tuz tuz i nie potrafi tak się boi:\ i nie wiem jak mu tłumaczyć:\ przy 1 dziecku nie było z tym problemu a teraz boi się i nie mam co liczyc na amory:\ bo 1 trymestrze ja sie balam i noe chciałam a teraz on..

A ja z moim się nie kochamy:\ od miesiąca moze półtora miesiąca:\ zakodowal sobie w glowie ze porod tuz tuz i nie potrafi tak się boi:\ i nie wiem jak mu tłumaczyć:\ przy 1 dziecku nie było z tym problemu a teraz boi się i nie mam co liczyc na amory:\ bo 1 trymestrze ja sie balam i noe chciałam a teraz on..
Mi seks w ciąży w ogóle nie sprawia przyjemności, zwłaszcza że przez długi okres miałam zabroniony przez lekarza i teraz jak do czegoś dochodzi to tak na "pół gwizdka", tylko on ma z tego przyjemność bo ja się boje skurczów

w57vdqk38htkkpep.png

Mi seks w ciąży w ogóle nie sprawia przyjemności, zwłaszcza że przez długi okres miałam zabroniony przez lekarza i teraz jak do czegoś dochodzi to tak na "pół gwizdka", tylko on ma z tego przyjemność bo ja się boje skurczów

w57vdqk38htkkpep.png
To u nas jest na odwrot wlasnie mi sprawia a on sie boi więc juz wogole tego nie robimy.. On sie boi wlasnie ze cos się zacznie dziać po .. Więc skoro mu to nie sprawia przyjemności to mi tez chociaz z dzidzia wszystko ok i zadnego zakazu nie dostaliśmy.. No ale coz mam nadzieje ze mu to przejdzie po porodzie i pologu ze sprawy lozkowe wroca do normy. Bo mówi mi ze sie boi a jednak gdzieś tam z tylu głowy mam mysl ze moze go nie pociągam chociaz wiem ze to nie prawda:\

reklama

Ojjjj, jednak... Trzymam kciuki, by wszystko dobrze się skończyło... Odezwij się potem, co i jak...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry