Jetkaa
Fanka BB :)
Hmm ja jak pamietam nie mialam zadnego plamienia,ani bolu przy pobraniu nic. Zobaczymy jak teraz bedzieDziewczyny po gbs mocno plamilyscie? Mnie lekarz ostrzegł, że będzie plamienie ale myślałam, że będzie mniejsze
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hmm ja jak pamietam nie mialam zadnego plamienia,ani bolu przy pobraniu nic. Zobaczymy jak teraz bedzieDziewczyny po gbs mocno plamilyscie? Mnie lekarz ostrzegł, że będzie plamienie ale myślałam, że będzie mniejsze
![]()
Ja miałam chyba szczoteczka pobierany wymaz stad krwawienie, ale też nic nie czułamHmm ja jak pamietam nie mialam zadnego plamienia,ani bolu przy pobraniu nic. Zobaczymy jak teraz bedzie
Podejrzewam , że to zastrzyki tak działają. Do jutra powinno się uspokoić, więc na razie sobie darujeW poprzednich ciążach nigdy nie plamilam po badaniach. Zadzwoń do lekarza jak masz wątpliwości.
Jadę na 17 na ktg dzisiaj.
Ja nie plamilam Ale po cytologii tak a badanie wg mnie było takie samo.Dziewczyny po gbs mocno plamilyscie? Mnie lekarz ostrzegł, że będzie plamienie ale myślałam, że będzie mniejsze
![]()
Po cytologii też plamilam. Widocznie mam mocno ukrwione scianki, ale już się uspokaja więc się nie przejmuje. Kiedyś dok. Mi mówił, że mam małą nadżerkę , może gdzie tam poskrobał... Nie wiemJa nie plamilam Ale po cytologii tak a badanie wg mnie było takie samo.
![]()