Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super ze z kims się dogadalasZ tymi kurierami to jest tak, że zależy jak się trafi. Oni mają obowiązek dostarczyć pod drzwi. Mnie wkurza to, że jak np jest przesyłka ubezpieczona i trzeba sprawdzić zawartość, to oni mają wielkie HALO, że muszą czekać.
Dziewczynki rozmawiałam z ordynatorem. Powiedziałam jaka jest sytuacja, i poprosiłam o ewentualny wypis, bo chciałabym wrócić do Gdyni. Zlecił mi w rezultacie badania i wychodzę do domku [emoji4] Szyjka trzyma, ale jest krótka. Więc trasa do Gdyni mega ostrożnie i od razu wizyta u mojego ginekologa, by sprawdził czy coś się zadziało po trasie czy nie. Także ja się mega cieszę, bo szło się w końcu z kimś dogadać. [emoji3]
Jeszcze tylko KTG dzisiaj i ok. 14 wyjdziemy.
A w piątek już mnie o 10:40 badać będzie mój ginekolog - oczywiście po trasie odpoczynek. Leżeć mam w domku i na luteinie. A gdyby skurcze wróciły to momentalnie do szpitala.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No i super!! Oszczędzaj się jak tylko możesz,lez, żeby grawitacja nie uciskala na szyjke. Ja na luteine tez i leżę i jest efektZ tymi kurierami to jest tak, że zależy jak się trafi. Oni mają obowiązek dostarczyć pod drzwi. Mnie wkurza to, że jak np jest przesyłka ubezpieczona i trzeba sprawdzić zawartość, to oni mają wielkie HALO, że muszą czekać.
Dziewczynki rozmawiałam z ordynatorem. Powiedziałam jaka jest sytuacja, i poprosiłam o ewentualny wypis, bo chciałabym wrócić do Gdyni. Zlecił mi w rezultacie badania i wychodzę do domku [emoji4] Szyjka trzyma, ale jest krótka. Więc trasa do Gdyni mega ostrożnie i od razu wizyta u mojego ginekologa, by sprawdził czy coś się zadziało po trasie czy nie. Także ja się mega cieszę, bo szło się w końcu z kimś dogadać. [emoji3]
Jeszcze tylko KTG dzisiaj i ok. 14 wyjdziemy.
A w piątek już mnie o 10:40 badać będzie mój ginekolog - oczywiście po trasie odpoczynek. Leżeć mam w domku i na luteinie. A gdyby skurcze wróciły to momentalnie do szpitala.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom