szczesliwa66
Fanka BB :)
Ja tez sie nie przepracowuje bo jak dluzej chodze i cos robie to bardzo kluje najbardziej w prawej pachwinie a na swieta nie chce w szpitalu sie znalesc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moze pokrzywka? moja znajoma mialaWlasnie jade do lekarza bo to strasznie swedzi, nie zmienialam ani srodkow do prania ani nic:\ wole pojechac i sprawdzic czy to zwykla pokrzywka czy co:\ drapac nie moge a nie idzie wytrzymac bo to swedzi i rosnie..
Dla dzidziusia i Ciebie nie grozne ale idz z tym do lekarza bo roznie moze bycChyba pokrzywka nie jestem pewna bo nigdy nie mialam ale moze da masc żeby nie swedzialo czy cos.. Bo nie wiem czy to grozne jest czy cos.
Moja kupela kilka dni wcześniej też to miała a jest również w ciąży i kazali jej zrobić próby wątrobowe w stronę choleostazy i pić wapno. Po trzech dniach przeszło a badania nie wykazały zatrucia. Prawdopodobnie zadziałały owoce morza w hamburgerze. Także lepiej sprawdź to.Chyba pokrzywka nie jestem pewna bo nigdy nie mialam ale moze da masc żeby nie swedzialo czy cos.. Bo nie wiem czy to grozne jest czy cos.