Hej kobietki [emoji213][emoji214][emoji6]
My dopiero co wstajemy / w sensie ja idę pod prysznic, bo mój to padnięty jeszcze śpi. Ale pewnie jak usłyszy, że wstałam to raz - dostanę opierdol, że nie leżę - dwa - zabierze się za śniadanko wielkanocne. [emoji16] (Mam przykaz od wczorajszego wieczora, że nawet nie tykam kuchni)... [emoji849]
Mleko trochę mi pomaga na zgagę, ale powiem Wam szczerze, że dziwnie bo ona występuje u mnie dopiero po 15/16..
w każdym razie dziękuje za wszystkie podpowiedzi [emoji8]
@basia89 też źle sypiam. Dzisiaj od 1 do 4 słuchałam muzyki i przeglądałam stronki z akcesoriami dla maluchów [emoji6]
A co do skurczy - u mnie coraz to częściej twardnieje ten brzuszek, strasznie bolą mnie pachwiny, dalej czasem przeszywająco kłuje krocze, no i kręgosłup to jakaś masakra czasami. A przecież leżę i na serio się oszczędzam.
Mała jest już nisko dość bo czasem jak naciśnie na pęcherz ledwo co zdążę do łazienki.
Tak szczerze to mi się wydaje, że max zostały nam 2 tygodnie... co myślicie? W książkach i na stronach www piszą tak różnie, że nawet nie biorę tego pod uwagę bo bym zwariowała.
Smacznego śniadanka ! Na zdrówko [emoji214][emoji8][emoji214][emoji8]
Myślicie, że
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom