MB91
Fanka BB :)
Ja boję się porodu- tego bólu.
Opieka nad maleństwem podobno sama przychodzi... zobaczymy![]()
Też po dzisiejszej nocy zaczęłam obawiać się tego bólu [emoji39]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja boję się porodu- tego bólu.
Opieka nad maleństwem podobno sama przychodzi... zobaczymy![]()
Witam na forum. Ja cc mam wstępnie zaplanowane na 14.05. Jutro mam wizytę, to zobaczę czy coś się zmieni. Co do obaw, to chyba każda z nas je ma. Bądź co bądź, cieszymy się na naszą drugą córkę, ale też się boimy, czy damy sobie z wszystkim rady. Ale to chyba normalne, bo narodziny dziecka to wielka zmiana w rodzinie.
Dziewczyny ktore juz rodzily mam bardzo glupie pytanie. Czy do kazdego porodu zaklada sie weflon?? Panicznie sie boje weflonow w tym momencie bardziej nawet niz skorczy I nacinania [emoji14] bylam dziisiaj na pobraniu krwi I pielegniarki mowili ze raczej zawsze sie zaklada...
Leżąc na wywołaniu 4dni nie miałam welflonu, leżało ze mną 7 dziewcząt i żadna z nich nie mała, tylko na patologii jak w trakcie ciąży miałam problemy to za każdym razem na wejściu. Chyba że masz CC to nie wiem.Dziewczyny ktore juz rodzily mam bardzo glupie pytanie. Czy do kazdego porodu zaklada sie weflon?? Panicznie sie boje weflonow w tym momencie bardziej nawet niz skorczy I nacinania [emoji14] bylam dziisiaj na pobraniu krwi I pielegniarki mowili ze raczej zawsze sie zaklada...
Ja mialam dopiero przed cc zakladany, jesli np wywoluja porod to rowniez zakladaja a tak to nie, bo i po coDziewczyny ktore juz rodzily mam bardzo glupie pytanie. Czy do kazdego porodu zaklada sie weflon?? Panicznie sie boje weflonow w tym momencie bardziej nawet niz skorczy I nacinania [emoji14] bylam dziisiaj na pobraniu krwi I pielegniarki mowili ze raczej zawsze sie zaklada...