Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny masakra swedzi mnie calutkie cialo od wczoraj. Stopy I plecy przede wszystkim. Mam nadzieje ze to alergia na nowy zel pod prysznic bo jesli podejrzenie cholestazy to by mnie polozyli do szpitala a ja bardzo bym nie chciala.
Ja do tej pory walcze z tym rumieniem :\ moze uzyj szare mydlo by yo zmyć hmm?Dziewczyny masakra swedzi mnie calutkie cialo od wczoraj. Stopy I plecy przede wszystkim. Mam nadzieje ze to alergia na nowy zel pod prysznic bo jesli podejrzenie cholestazy to by mnie polozyli do szpitala a ja bardzo bym nie chciala.
Heh my po wizycie i jestem trochę zmartwiona. Dzidziak dwa tyg temu ważył 2700 a na dzisiejszej wizycie 2600 z hakiem. Gim mówił, żeby się tym nie zamartwiać, bo musiał gdzieś wcześniej popełnić jakis błąd . Rozumiem to ale to taka dziwna informacja. Brzuch wysoko, nic nie zapowiada porodu.
Heh my po wizycie i jestem trochę zmartwiona. Dzidziak dwa tyg temu ważył 2700 a na dzisiejszej wizycie 2600 z hakiem. Gim mówił, żeby się tym nie zamartwiać, bo musiał gdzieś wcześniej popełnić jakis błąd . Rozumiem to ale to taka dziwna informacja. Brzuch wysoko, nic nie zapowiada porodu.