Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zgrzeszyłam dziś porządnie. Zjadłam pizzę i wypiłam Pepsi...
Grzesz ile się da, jeszcze możeszZgrzeszyłam dziś porządnie. Zjadłam pizzę i wypiłam Pepsi...
Dziwnie Cię Pani poinformowała. Meldowane jest z automatu przy mamie jeśli dziecko nie jest uznane przez ojca. Jeśli jest uznane podczas rejestracji rodzic mówi przy którym z rodziców dziecko ma zostać zameldowaneNo i w przypadku rejestracji dziecka po porodzie bez wcześniejszego uznania przy formalnościach musi być obecna matka. Mnie się to średnio widzi, także wolałam to załatwić i z głowy. A co do meldowania, to mnie pani w urzędzie poinformowała, że dziecko z urzędu meldowane jest w miejscu zameldowania matki (potem można wymeldować i zameldować gdzie się chce).
@Gosika88 na zdrówko!
Ja zjadłam dzisiaj pyszną kolacje [emoji4] Mój D. zrobił mi sałatkę z kaszy jaglanej z rukolą, pomidorkami, rzodkiewką i tuńczykiem [emoji39] Mniam!
Jak radzicie sobie kochane z bólem pleców? Strasznie mnie wieczorem rozbolały plecy w dole i miednica ... Nie chce łykać tabletek [emoji849]
ja tabletek narazie nie biorę jak usnę to może przejdzie
takie są uroki końcówki ciąży wszystko boli a nie można w żaden sposób sobie ulżyć