Katerina1985
Fanka BB :)
Termin na 1 maja ale lekarz już 5 kwietnia mówił, że będzie przed terminem. W czwartek na wizycie już szyjki nie było i łożysko dojrzałe. No nic, leżymy i czekamy co i kiedy będzie się działo.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Eee no to na spokojnie juz mozeszTermin na 1 maja ale lekarz już 5 kwietnia mówił, że będzie przed terminem. W czwartek na wizycie już szyjki nie było i łożysko dojrzałe. No nic, leżymy i czekamy co i kiedy będzie się działo.
Moze po prostu jeszcze nie jest gotowe? Inne sa gotowe w 36inne w 41...Szalejecie dziewczynyja chyba zostanę jedynym hipopotamem
jak tylko spotkam kogoś znajomego to ciągle słyszę "a ty jeszcze się toczysz". Nerwica mnie chwyta jak słyszę ten tekst. Chętnie już bym zrzuciła brzuch, ale mojemu dziecku się nie spieszy.
Na Internecie są zdjęcia czopaKurcze to jak czop odchodzi to bedzię takie male cos?ja to myślałałam ze kawał śluzu wypada a to wielkośc paznokcia
dobrze wiedziec
![]()
No ja mam tak samo.. Ale widzisz, już miałaś pierwsze objawy 2 dni temu, może lada dzieńSzalejecie dziewczynyja chyba zostanę jedynym hipopotamem
jak tylko spotkam kogoś znajomego to ciągle słyszę "a ty jeszcze się toczysz". Nerwica mnie chwyta jak słyszę ten tekst. Chętnie już bym zrzuciła brzuch, ale mojemu dziecku się nie spieszy.
I też najpierw odeszły wody, po 6,5 godzinach prawie żadnej akcji skurczowej podali mi oksytocynę. Godzinę później było po wszystkim. I jak tu liczyć ile trwał poród, skoro faktycznie godzinę i do tego na oksy? U nas nie podają kroplówki tylko jest pompa. I wypompowała mnie strasznie
Synuś Wasz śliczny, taki czarny czupurek, wydaje się być duuuży a przecież to maleństwo jeszcze. Trzymam kciuki za szybkie wypuszczenie do domu. U nas żółtaczka pojawiał się w 4 dobie już w domu. Jutro przyjdzie położna to zerknie. I pępowiny od dziś nie mamy. A Wy nas gonicie