Gosika88
Fanka BB :)
No właśnie nie mam tej wkładki, chyba w nią zainwestujeA nie masz takiej nakładki niemowlęcej? Albo podłuż kocyk pieluszkę pod plecki i tyłeczek. U nas bez nosidełka nie wypuszczają że szpitala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie nie mam tej wkładki, chyba w nią zainwestujeA nie masz takiej nakładki niemowlęcej? Albo podłuż kocyk pieluszkę pod plecki i tyłeczek. U nas bez nosidełka nie wypuszczają że szpitala.
@tysia123 mi też tak powiedział na ostatniej wizycie. Wody albo skurcze = szpital. [emoji4]
@Hope super, że się odezwałaś ! [emoji18]
@Katerina1985 i jak u Ciebie? Ruszyło coś?
@Gosika88 spokojnie - na każdą z nas przyjdzie pora [emoji3] A te wszystkie komentarze znajomych to olej [emoji851]
@kjsko ja szczerze gdybym miała taką sytuacje to umówiłabym się na cesarkę. Zbytnio bym się stresowała tym, że właśnie mogą mnie odesłać z kwitkiem... Także może spróbuj jeżeli masz być spokojniejsza się umówić? [emoji6]
@Jetkaa to faktycznie ... niefajne przeżycie. Ale grunt, że teraz do tematu podchodzisz całkiem inaczej [emoji3] Dwa razy nie może być tak źle [emoji847] A co do karmienia to masz jakiś taki sprawdzony filmik? Bo jest ich pełno na YT i nie wiem czy wybiorę ten właściwy by podpatrzeć [emoji39]
Kjsko a nie możesz podjechać na izbę przyjęć czy porodówkę w szpitalu w którym chcesz rodzić i zapytać czy masz wystarczające dokumenty na CC? Jeśli masz skierowanie i zaświadczenia to powinni CC zrobić. U nas też czekają z CC aż akcja się zacznie.
My ze szpitala wychodzimy w foteliku samochodowym. No chyba że ktoś ma blisko to wózek. Nieważne że dziecko ma 3 dni, wypadki nie wybierają .....
No to wg mnie czekaj spokojnie, pojedziesz tydzień przed terminem, jak nie zechcą robić CC to może inny szpital albo lekarz dodatkowo kwity wystawi jakieś. Nie wiem czy skierowanie potrzebne bo sama nie miałam takiej sytuacji ale dziewczyny na forum czasem pisza że mają skierowanie na CC od swojego lekarza.
Zależy ci żeby wcześniej CC robić? Takie wyciągnie na siłę niegotowego dziecka trochę ryzykowne jak dla mnie jeśli nic się nie dzieje.