Gosika88
Fanka BB :)
Na kilku str znalazłam, że pełnia była przed 3 w nocy 30.04 więc na nas zupełnie nie podziałała. Chyba ,ze nie znam się na zegarku i kalendarzu [emoji14]Nie wiem ja znalazłam że 30.04 od godziny 22.15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na kilku str znalazłam, że pełnia była przed 3 w nocy 30.04 więc na nas zupełnie nie podziałała. Chyba ,ze nie znam się na zegarku i kalendarzu [emoji14]Nie wiem ja znalazłam że 30.04 od godziny 22.15
Aj tam mniejsza o toNa kilku str znalazłam, że pełnia była przed 3 w nocy 30.04 więc na nas zupełnie nie podziałała. Chyba ,ze nie znam się na zegarku i kalendarzu [emoji14]
Mam dokładnie tak samo. Stres Ale chce już być po i się nie martwić. Ciekawe czy też nas zostawia czy odesla do domu..Dziewczyny, też się stresujecie? Mnie to w żołądku ściska z nerwów. Młody chyba śpi. Nad ranem swirkowal wiec pewnie teraz odsypia. Ciekawe co nam powiedzą w szpitalach. Z jednej strony chciałabym zostać i jak najszybciej urodzić tego łobuza a z drugiej strasznie się boję i jeszcze dziś chciałabym być w domu.