Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas po burzy okropna parowa, maly tez jakis leniwy. My z zuzia zaliczylysmy spacerek i konczymy piec ciastka, po polodniu tylko przelozyc.
Mb91 moze u Cb cos faktycznie bedzie, bo ja z Zuzia moja mialam tak, ze w czwartek nic sie prawie nie ruszala wiec pojechalam na ktg wyszly lekkie skurcze i parcie na szyjke bez rozwarcia a w pon po poludniu urodzilam w 38 tyg. Lekarz mi nawet powiedział wtedy ze przed porodem dzieci czesto sie uspokajają i sa malo ruchliwe.
Mnie dzis moja kuzynka dobila zadzwonila z pytaniem jak sie czuje i tekstem: to chlopak na pewno przenosisz, ja mojego tez przenosilam,,[emoji34]
Przyjdzie i na was czasNie no ja też chcę być po:-(
Nie martw się. Zjedz sobie coś i pewnie maleństwo się poruszy. Może dzidzia ma slabszy dzień...Zazdroszczę Wam dziewczyny! Ja mam serdecznie dosyć już - skurcze ustały praktycznie [emoji23] Tylko mnie boli podbrzusze, a teraz leżę, wypiłam soczek i czekam bo młoda mi się nie rusza od rana praktycznie w ogóle[emoji57]
Denerwuje się powiem Wam szczerze...
Też chce już być po !! [emoji5]
@kamilaasami dobrze, że z dzieckiem wszystko Okey [emoji39]
Na kwietniowkach ja bylam jedna z dwoch marcowek, wiec teraz pewnie dla rownowagi bede jedna z czerwcowek[emoji12] mam nadzieje tylko, ze mnie wtedy nie wyrzucicie[emoji1] [emoji6] ha ha. Najwazniejsze to zeby dzidzia byla zdrowa[emoji4]Anusia nie chcę cię dobijać ale ja też synka przenosilam [emoji13] Nie ma co się denerwować bo w ciąży nic nigdy nie jest na pewno ... Na marcowkach '16 jestem jedyną kwietniowka hihihi ciekawe czy u nas będzie jakaś czerwcowka [emoji848][emoji12]