Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi tez się zdarzało denerwować jak przyjaciółki albo siostry rodziły bardzo mozliweMb91 cieka co Ci powie ja też mam wizytę ale o 14tej i też mam zamiar mu postękać tylko boję się że położy mnie na oddział od niedzieli bez zmian mam rozwolnienie niby nie uporczywe ale jest. Moja przyjaciółka o ,8, smej ma CC i może za nią się denerwuje. Hm
Jestem przerażona jakbym miała teraz rodzić bo tu leci tam będzie lecieć:-(Mi tez się zdarzało denerwować jak przyjaciółki albo siostry rodziły bardzo mozliweA apropo rozwolnienia ja w jednej i w drugiej ciąży miałam tak na około tydzień przed porodem ... Więc może niedługo coś się zacznie u Ciebie dziać ... Bo jak mój lekarz mówił przeważnie organizm się oczyszcza i się śmiał ze lewatywa nie bedzie potrzeba ale u nas nie ma lewtywy tylko czopki na przeczyszczenie ale ja nie musiałam ich brać
![]()
A jak synek ?Hejprawdopodobnie jutro wychodzimy do domu o ile wyniki malutkiego będą ok. U nas na sali jest tak gorąco, że można się rozplynac.