Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi tez się zdarzało denerwować jak przyjaciółki albo siostry rodziły bardzo mozliweMb91 cieka co Ci powie ja też mam wizytę ale o 14tej i też mam zamiar mu postękać tylko boję się że położy mnie na oddział od niedzieli bez zmian mam rozwolnienie niby nie uporczywe ale jest. Moja przyjaciółka o ,8, smej ma CC i może za nią się denerwuje. Hm
Jestem przerażona jakbym miała teraz rodzić bo tu leci tam będzie lecieć:-(Mi tez się zdarzało denerwować jak przyjaciółki albo siostry rodziły bardzo mozliweA apropo rozwolnienia ja w jednej i w drugiej ciąży miałam tak na około tydzień przed porodem ... Więc może niedługo coś się zacznie u Ciebie dziać ... Bo jak mój lekarz mówił przeważnie organizm się oczyszcza i się śmiał ze lewatywa nie bedzie potrzeba ale u nas nie ma lewtywy tylko czopki na przeczyszczenie ale ja nie musiałam ich brać
![]()
A jak synek ?Hejprawdopodobnie jutro wychodzimy do domu o ile wyniki malutkiego będą ok. U nas na sali jest tak gorąco, że można się rozplynac.